SIVECO ROMÂNIA S.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

SIVECO România - SOFT CARE CONTEAZA


Descriere:

SIVECO România este în topul companiilor care furnizează servicii IT şi liderul integratorilor de software din ţara noastră.
Compania este specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluii informatice pentru managementul afacerii, destinate companiilor private şi publice, din orice domeniu de activitate.
Suita de soluţii IT oferite de SIVECO include sisteme de tip ERP, Business Intelligence, Managementul Documentelor, Managementul Performanţei Angajaţilor, Acces Online la Informaţii Angajaţi şi soluţii de tip eLearning pentru instruirea eficientă a angajaţilor.
În plus, SIVECO oferă fermelor din România o soluţie integrată, Managementul Fermelor Agricole, ce asigură colectarea, relaţionarea, raportarea şi realizarea de prognoze a datelor pentru administrarea fermelor şi terenurilor agricole.
Până în prezent, compania a implementat cu succes peste 3.500 de proiecte pentru 1.500 de clienţi din România, Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Ca o confirmare a calităţii produselor şi serviciilor IT oferite, în cei 23 de ani de activitate, SIVECO a fost recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.


Alte date de contact:


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 476331


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

soluţii eBusiness, soluţii Enterprise Application Suite, soluţii Business Intelligence, soluţii eLearning, soluţii eHealth, dezvoltare de software la cheie, Business Intelligence, Managementul Documentelor, Managementul Performanţei Angajaţilor, Acces Online la Informaţii Angajaţi

Domeniul de activitate:

Computere - software

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:30
Marţi 8:30 - 17:30
Miercuri 8:30 - 17:30
Joi 8:30 - 17:30
Vineri 8:30 - 17:30

Metode de plată

Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review