LABEL PRINT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Punem pret pe eticheta ta...


Descriere:

În cei peste cincisprezece ani de la înfiinţare, Label Print a învăţat secretele expunerii unui produs la raft şi tehnicile de personalizare cu ajutorul materialelor autocolante, reuşind astfel să confere notorietate produselor clienţilor sau să aducă la viaţă orice idee de design indiferent de tipul suportului.
Ştanţarea joacă un rol important deoarece complexitatea formelor de ştanţe de care dispunem vă poate ajuta în personalizarea etichetelor dumneavoastra astfel încât produsele pe care le promovaţi să beneficieze de o excelentă vizibilitate.
Servicii:
- Tipar flexografic şi digital: Label Print dispune de utilaje cu înaltă performanţă tehnologică la care se alătură o echipă de tipografi şi sortatori CTC cu experienţă vastă în domeniu.
- Design şi prepress: Label Print oferă soluţii complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă si in coala ca urmare a tehnicilor utilizate şi a experienţei bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.
Serviciile de prepress presupun machetarea şi pregătirea de tipar prin încadrarea designului în forma şi dimensiunea finală a tiparului, prelucrarea şi adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustărilor şi a corecţiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obţinerea unui tipar de calitate.
De asemenea, vă punem la dispoziţie şi toată documentaţia necesară pentru certificarea calitatăţii produselor noastre. În această categorie intră şi informaţiile de etichetare şi ambalare pe care specialiştii noştri vi le vor pune la dispoziţie privind: amplasarea informaţiilor în interiorul etichetei, pictograme sau fraze de pericol / precauţie pentru etichetele de produs şi conţinut, mărimea minimă a fonturilor, specificaţiile imperative privind concentraţia de substanţe sau amestecuri care trebuie să respecte anumite standarde, identificatori de produs etc.
Distribuţia este asigurată prin intermediul propriului parc auto sau a firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienţi indiferent de locaţia acestora.
Nu în ultimul rând, deşi ne-am dezvoltat pe partea de tipar flexografic pentru tirajele industriale, am înţeles că pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri cu soluţii eficiente pentru tirajele mici trebuie să ne extindem şi pe partea de imprimare digitală. Acesta este motivul pentru care deţinem şi un utilaj de tipar digital de dimensiuni mici pentru materiale adezive cu ştanţare, venind în ajutorul producţiei de serii mici.


Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 13650960


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Etichete, materiale autocolante, tipar flexografic, design, prepress, etichete autoadezive, tipar digital, stikere, tibboane

Domeniul de activitate:

Etichete

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar, Bilet la ordin


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review