LABEL PRINT S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

În cei peste treisprezece ani de la înfiinţare, Label Print a învăţat secretele expunerii unui produs la raft şi tehnicile de personalizare cu ajutorul materialelor autocolante, reuşind astfel să confere notorietate produselor clienţilor sau să aducă la viaţă orice idee de design indiferent de tipul suportului
Servicii:
-Tipar flexografic
Label Print dispune de utilaje cu înaltă performanţă tehnologică la care se alătură o echipă de tipografi şi sortatori CTC cu experienţă în domeniu.
-Design şi Prepress
Label Print oferă soluţii complete în conceperea etichetelor autoadezive în rolă ca urmare a tehnicii flexografice utilizate şi a experienţei bogate în domeniul executării lucrărilor tipografice.
Serviciile de prepress presupun machetarea şi pregătirea de tipar prin încadrarea designului în forma şi dimensiunea finală a tiparului, prelucrarea şi adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustărilor şi a corecţiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obţinerea unui tipar de calitate şi confecţionarea plăcilor de tipar.
-Consultanţă şi service cu privire la montaj, întreţinere şi reparaţii. Vă putem ajuta cu soluţii tehnice pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software, precum şi pentru orice dificultăţi întâmpinate în utilizarea echipamentelor furnizate.
-Distribuţia este asigurată prin intermediul propriului parc auto sau firmelor de curierat, produsele fiind livrate întotdeauna către clienţi indiferent de locaţie


Alte date de contact:

  • 021-319 8174
  • 0720-770 657

Domeniul de activitate:

Etichete

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Filă CEC, Ordin de plată