ANCA TOMESCU CABINET DE AVOCAT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

C.I.A. Anca Tomescu este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR.

Avocatul titular : Anca Tomescu - membru al Baroului Olt; agent autorizat Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare - AEGRM; mediator si practician in insolventa - membru UNPIR.

Oferim clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial (inclusiv dreptul asigurarilor), dreptului familiei, dreptului muncii, contencios administrativ si fiscal, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si, de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Echipa noastra este una tanara, dinamica, eficienta, care se bazeaza pe o pregatire juridica temeinica si pe o cultura generala bogata.

Temeinicia acestor cunostinte elimina ezitarile si erorile, confuziile si neclaritatile, confera siguranta si fermitate in abordarea problemelor de drept, contribuie la celeritatea solutionarii procesului si, in cele din urma, asigura pronuntarea unei hotarari corecte.

Cabinetul de avocatură beneficiază de colaborare permanentă cu avocaţi definitivi, cu specializări în domeniu.
Agent autorizat arhivă electronică (AEGRM). BIROU DE MEDIATOR. PRACTICIAN IN INSOLVENTA

Partener asociat cu Cabinet de Insolvenţă Tana Carmen Elena.

STANDARDELE CABINETULUI:

CONSULTANTA JURIDICA, ASISTARE si REPREZENTARE la instantele de judecata (judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie).

In desfasurarea activitatii sale specifice, cabinetul nostru are drept ghid urmatoarele valori, principii si standarde etice:

- Servicii juridice si asistenta profesionala la cele mai inalte standarde;
- Respectarea angajamentelor asumate;
- Respect
- Incredere reciproca
- Confidentialitate

Suntem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

Cabinetul nostru este in masura sa-si consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sunt negociate de catre parti, pana la momentul semnarii acestuia, garantand asistenta juridica adecvata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Alte date de contact:

  • 0765-453 377
  • 0249-410 041

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 21771245


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

societate de avocatură, reprezentare juridică, consiliere juridică, avocat, audienţe avocat, reprezentant legal, firmă de avocatură, litigii, consultanţă juridică, avocat firme, înfiinţări firme, avocat insolvenţă, avocat construcţii, avocat dezvoltatori imobiliari, avocat industrie, avocat dreptul muncii, avocat instanţă, avocat tribunal

Domeniul de activitate:

Avocaţi

Zonă deservită:

OLT

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00
Sâmbătă 9:00 - 14:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review