EDITURA HERMANN VET

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

V I R T U T E – E L E G A N Ţ Ă – T E N A C I T A T E


Descriere:

Editura Hermann VET – VIRTUTE ELEGANŢĂ TENACITATE provine din segmentul Hermann VET PRESS, care reprezenta în anii 2000 un domeniu al societăţii Hermann VET, alături de arte plastice – pictură.

Editura sibiană este independentă şi se axează pe dezvoltarea unor mecanisme prin care publicarea să devină mult mai facilă şi autorii să beneficieze de o editare rapidă şi clară cu privire la dreptul de autor.
Editura asigură suportul logistic pentru  descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României, care se realizează într-un termen de maximum 15 zile lucrătoare.

Obiectivul editurii este acela de a publica lucrările autorilor din orice domeniu, realizând astfel un act de cultură autentic.
Editura Hermann Vet doreşte să ofere autorilor români de pretutindeni, şansa de a publica sub un balzon al seriozităţii şi al echidistanţei.

Tirajul nu mai este o problemă, editura solicitând un număr minim de 10 de cărţi tipărite, în contextul în care autorii pot mai apoi să utilizeze şi alte serii de tiraje după necesităţi, având şi alternativa de a contacta tipografia preferată.

Alte date de contact:

  • 0722-393 047Publisher and Editor

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 9538764


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Beletristica, dictionare, carti pentru copii, albume, enciclopedii, albume de arta

Domeniul de activitate:

Edituri

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 17:00
Marţi 10:00 - 17:00
Miercuri 10:00 - 17:00
Joi 10:00 - 17:00
Vineri 10:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review