PET LINE - DR. CIORAN MIRCEA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Clinica veterinară Pet Line din Sibiu, locul unde companionii dumneavoastră îşi vor regăsi sănătatea şi pofta de viaţă. În cei 20 de ani de funcţionare colectivul nostru a acumulat o vastă experienţă ce se regăseşte în profesionalismul care ne caracterizează activitatea. Pentru mulţi o abordare profesionistă înseamnă exactitate, găsirea rapidă de soluţii la diversele probleme apărute intempestiv sau deja programate. Cu atenţie şi o deosebită grijă tratăm fiecare pacient care ne calcă pragul, chiar dacă vorbim de un câine zburdalnic, o pisică drăgăstoasă sau un papagal guraliv. În demersurile noastre suntem ajutaţi şi susţinuţi de o tehnică medicală performantă, care face ca intervenţiile noastre să fie cât mai puţin intruzive.
Munca susţinută şi devotamentul, respectul şi onestitatea conduc la crearea unui renume în orice domeniu de activitate, cu atât mai mult în medicina veterinară. În definitiv, dispunând de o astfel de reţetă a succesului, nu este greu să transformi numele în renume. Cel mai greu este să îl păstrezi. Exact asta facem noi în fiecare zi şi pentru fiecare pacient. Ne impunem o serie de standarde prin care tindem să atingem la cel mai înalt nivel în preferinţele clienţilor noştri.
Ştim cu toţii cât de mult se poate ataşa o persoana de animalul său de companie. Legătura care se formează între cele două fiinţe, om şi animal, de multe ori este atât de puternică, încât depăşeşte puterea de înţelegere a multor oameni din afara fenomenului. Iubirea necondiţionată şi devotamentul total impun un răspuns pe măsură. De aceea, în clinica noastră nu precupeţim nici un efort pentru a recompensa animalele de companie cu tot ceea ce merită, aducând, în acelaşi timp, zâmbetul pe feţele şi în sufletele deţinărorilor şi uşurare pentru cei sau cele care au încredere deplină în stăpânii lor.
Alege veterinar Sibiu, pentru servicii de calitate!

Alte date de contact:

  • 0740-214 166

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 18079024


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Veterinar Sibiu, vaccinuri caini Sibiu, ambulanta veterinara, toaletare caine, microcip caini, pasaport animale companie, hrana profesioanala animale, carnet de sanatate animale, clinica veterinara Sibiu

Domeniul de activitate:

Cabinete veterinare

Zonă deservită:

SIBIU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 19:00
Marţi 9:00 - 19:00
Miercuri 9:00 - 19:00
Joi 9:00 - 19:00
Vineri 9:00 - 19:00
Sâmbătă 9:00 - 16:00
Duminică 9:00 - 14:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar, Credit bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review