PSIHOMEDIA S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

În editura noastră vei descoperi mereu noi puncte de vedere argumentate ştiintific, noi dovezi de iubire şi vorbe de alint.
PSIHOMEDIA SRL este o firmă cu capital privat integral românesc care oferă servicii profesionale în domeniul resurselor umane, a cercetărilor de piată si a sondajelor de opinie precum şi servicii de editare şi tipărire de cărţi şi cursuri universitare.
Având puternice rădăcini în sistemul universitar, am infiinţat această companie convinşi de faptul că experienţa noastră profesională este deosebit de utilă în buna desfaşurare a activităţii organizaţiilor profit şi non profit, de stat sau private.
Membrii echipei sunt profesionişti cu experienţă în domeniile psihologiei, sociologiei, economiei, cu specializări postuniversitare de specialitate în ţară şi străinatate majoritatea provenind din mediile universitare.
Orientarea spre client, responsabilitatea, competenţă, calitatea serviciilor oferite, confidenţialitatea şi lucrul în echipă se numară printre cele mai importante valori care stau la baza activităţii noastre.
Iar calitatea serviciilor noastre se reflectă în succesul afacerii dumneavostră.


Domeniul de activitate:

Edituri

Zonă deservită:

SIBIU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar