DINAMIC CONT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Efectuam:
-Servicii consultanta financiar-fiscala Sibiu : identificarea celor mai avantajoase politici fiscale, asistenta in obtinerea facilitatilor fiscale legale si aplicabile societatii, asistenta in redactarea contestatiilor sau a altor documente ce urmeaza a fi comunicate organelor fiscale, informarea permanenta si in timp util a conducerii societatii privind reglementarile din domeniul fiscal si financiar contabil, instruirea personalului cu privire la modul de intocmire a documentelor primare si circuitul acestora in cadrul organizatiei.
-Servicii de consultanta economica si financiar-fiscala
-Servicii contabilitate Sibiu: Inregistrarea documentelor primare, intocmirea si depunerea fiselor fiscale si a declaratiilor privind taxele si impozitele, intocmirea de rapoarte financiar-contabile, prelucrarea informatiilor cu privire la pozitia financiara, performanta financiara si fluxurile de trezorerie, tinerea evidentei complete a salariatilor, intocmirea bugetului de venituri si de cheltuieli, intocmirea, verificarea si certificarea bilantului contabil.
-Servicii de evidenta contabila
-Servicii de salarizare si personal


Alte date de contact:

  • 0269-231 968
  • 0744-838 196

Date Fiscale:

Cod Fiscal: 16687211


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Contabilitate, insolventa, audit financiar, consultanta fiscala, evidenta financiara, expertiza contabila, expertiza judiciara

Domeniul de activitate:

Contabilitate

Zonă deservită:

SIBIU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review