SPECTRAL NDT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Înființată în anul 1998, societatea noastră este autorizată să presteze servicii de examinări nedistructive cu ultrasunete, pulberi magnetice, lichide penetrante, examinări vizuale cât și să efectueze determinări de grosimi pentru diverse categorii de produse industriale, subansamble sau prototipuri atât din otel-carbon, inox, aluminiu, aliaje cât și din alte tipuri de materiale.

Dispunem de echipamente moderne și personal calificat în executarea lucrărilor. Calitatea și promptitudinea serviciilor noastre sunt cele care ne recomandă.

Oferim servicii de examinări nedistructive cu ultrasunete pentru o gamă largă de materiale și produse industriale, o parte din acestea fiind următoarele:
- suduri în oțel-carbon, inox, aluminiu, sau diferite aliaje
- produse laminate
- produse turnate
- produse forjate
- alte tipuri de produse, semifabricate, componente, cât și produse finite

Examinarea nedistructivă cu particule magnetice vizează în primul rând testarea sudurilor însă în funcție de solicirarile dumneavoastră, se poate adapta la orice fel de produs dacă tehnic este posibil.

Testarea nedistructivă a diverselor piese, subansamble ori a sudurilor cu lichide penetrante, atât pentru oțel-carbon, inox, sau alte tipuri de materiale, permite o evaluare sigură și eficientă a calitații acestora cât și identificarea cu precizie a discontinuitaților deschise la suprafață pentru elementele și componentele astfel testate.

Examinarea vizuală face parte din serviciile oferite de societatea noastră, aceasta reprezentând primul reper al existentei calității în ceea ce privește reperul sau componentul testat. Suntem atenți la toate detaliile și urmarim întotdeauna ca standardele în vigoare să fie intocmai respectate.
Oferim servicii de derminări de grosimi pentru o gamă largă de materiale și produse industriale.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 41991970


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

examinări nedistructive sector 3, control sector 3, ultrasunete sector 3, particule magnetice sector 3, lichide penetrante sector 3, examinări vizuale sector 3, determinări grosimi sector 3, analize tehnice sector 3

Domeniul de activitate:

Analize tehnice

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review