AMEROM GRUP MEDICAL

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Amerom Grup-pentru sanatatea ta!


Descriere:

AMEROM GRUP MEDICAL SRL - un laborator de analize medicale privat - aflat in relatie contractuala cu CJAS Caras Severin, ofera peste 150 de investigatii diferite de laborator: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, parazitologie.
Efectuam deplasari la domiciliu pentru recoltari de produse biologice in vederea efectuarii analizelor de laborator pentru persoanele in varsta si pentru pacientii aflati in stare critica, cu programare telefonica.
Asiguratii CAS au dreptul la o serie de investigatii paraclinice in ambulator, la recomandarea medicului de familie si a medicului de specialitate din ambulator, fara contributie personala, incluse in pachetul de baza.
Femeile gravide si copiii cu varsta sub 18 ani, asigurati facultativ, beneficiaza de investigatii paraclinice in ambulator, fara co-plata, la recomandarea medicului de familie sau a medicului de specialitate in ambulator.

Program:
Recoltare 7:30-11:00
Eliberare analize 14:00-16:00


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Hemoleucograma, colesterol, glicemie, markeri endocrini

Domeniul de activitate:

Medicină - laboratoare, analize

Zonă deservită:

CARAŞ-SEVERIN

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 16:00
Marţi 7:30 - 16:00
Miercuri 7:30 - 16:00
Joi 7:30 - 16:00
Vineri 7:30 - 16:00