MARDALE ION, C.M.I.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Clinica City San destinatia ta: zambetul perfect!


Descriere:

   Stomatologia practicată în Centrul Medical CitySan excelează prin profesionalism si calitate. Avem o echipă de medicii foarte bine pregătiti si cu o vastă experientă, condusi de Dr. Ion Mardale. Stomatologia de calitate este sustinută prin investitii importante, am achiziţionat recent aparatură de ultimă generaţie din SUA, de la unul din liderii mondiali în producerea echipamentelor stomatologice.
   Intri în panica la gândul că trebuie să-ti vizitezi stomatologul, sau eşti în fata cabinetului şi nu ai curaj sa intri, mirosul şi aparatele pe care le vezi acolo te fac sa simţi fluturi în stomac sau, mai rău, îţi provoacă senzaţie de leşin? Cu siguranţă faci parte din categoria persoanelor cărora le este frica de stomatolog.

   Teama de stomatolog sau dentofobia este o problemă destul de des invocată de cei care evită să îşi rezolve problemele apărute la nivelul cavităţii bucale. De foarte multe ori, pacienţii ajung în ultimul moment pe scaunul medicului dentist tocmai din această cauză, iar problemele care mai ieri erau minore, ajung să le dea multe bătăi de cap.

   Acestor categorii de pacienţi li se recomandă, din ce în ce mai des în ultimul timp, inhalosedarea. Denumirea aparţine unei noi tehnici de anestezie stomatologică, folosită pe scară largă în SUA şi Europa, şi de ceva timp şi în România. Este o tehnică ce poate fi aplicată aproape tuturor pacienţilor, dar medicii o recomandă în special celor care au teamă accentuată faţă de tratamentele stomatologice indiferent dacă sunt adulţi sau copii.

  Ce presupune această operaţiune?

  Scopul acestei tehnici este de a ajuta pacientul să ajungă într-o stare de relaxare, astfel încât să se poată simţi confortabil pe scaunul stomatologic iar tratamentul să rămână o experienţă plăcută. Procedura de anesteziere presupune aplicarea unei măşti nazale cu ajutorul căreia se inhalează un amestec de protoxid de azot în combinaţie cu oxigen, denumit şi gaz ilariant care are atât proprietăţi sedative, cât şi uşor analgezice. Acest gaz induce totodată o stare de relaxare, de bine.

Cui îi este recomandat un astfel de tratament?

Indicatia majoră pentru care este sugerat acest gen de anestezie este anxietatea, cu toate variatiile pe care le presupune aceasta frică, stres fată de medic sau stomatologie.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 19437740


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

stomatolog Valcea, stomatolgie Valcea, stomatolgie Râmnicu Vâlcea, cabinet stomatologic Valcea, cabinet stomatologic Râmnicu Vâlcea, aparat ortodontic Valcea, montare pivot Valcea, coroana acrilat Valcea

Domeniul de activitate:

Cabinete stomatologice

Zonă deservită:

VÂLCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 19:00
Marţi 7:00 - 19:00
Miercuri 7:00 - 19:00
Joi 7:00 - 19:00
Vineri 7:00 - 19:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review