INDUSTRIAL CRUMAN S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Protejeaza, nu inlocui!


Descriere:

Industrial Cruman, cu peste 20 ani de experienta, se situeaza printre firmele de top din domeniul produselor, tehnologiilor si tehnicilor moderne de intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje din toate domeniile industriale.

Suntem apreciati atat pe plan intern de catre industria romaneasca cat si pe plan extern pentru lucrarile de proiectare, livrare si montare de echipamente in Kazakstan, Sudan, si tari din Orientul Apropiat precum Yemen, Iordania.

Serviciile noastre:
-MATERIALE DE REPARATII SI PROTECTII INDUSTRIALE BELZONA - este o firmă specializată în furnizarea de acoperiri/protecţii industriale şi materiale pentru reparaţii de tip bază şi solidifiant, având produse care şi-au demonstrat eficacitatea în reconstrucţia, repararea şi întreţinerea utilajelor, echipamentelor, clădirilor şi structurilor.
-PROIECTARE SI SERVICE INSTALATII - atestata ca societate cu avizul Nr. 2387 din 29.06.2012. asiguram servicii de mentenanta pentru toate tipurile de instalatii de stingere a incendiilor, detectie si alarmare
-REABILITARE CONDUCTE FARA SAPATURA- reabilitarea conductelor fara efectuare de sapatura (Relining) este o metoda din ce in ce mai utilizata in lume datorita pretului foarte mic al investitiei
-REPARATII SI PROTECTII DIN CAUCIUC, elastomer unic, cu întărire la rece, care permite reparații permanente rapide, eficiente și de încredere pentru a fi effectuate pe amplasament, cu perturbări minime pentru producție
-SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE LA INCENDIU - se stabilesc în funcţie de riscul de incendiu, tipul de clădire, de categoria de importanţă a construcţiilor şi de parametrii ce trebuie supravegheaţi, cum sunt: temperatura din încăpere, fumul, emanaţia de gaze periculoase sau explozive, flacără.
-SOLUTII BELZONA PENTRU POMPE

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1366299


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Sisteme de detectie, instalatii, service instalatii, proiectare instalatii de detectie

Domeniul de activitate:

Industrie - servicii şi materiale

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review