JUST INSOLV SPRL

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

  Justinsolv a fost înfiinţată în 2015 având ca obiectiv exercitarea profesiei de practician în insolvenţă.
Întreaga activitate se desfăşoară sub conducerea şi administrarea celor 2 asociaţi: av. Ileana Cismaru şi av. Oprescu Ioana, membri ai Baroului Prahova şi ai Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă.
Consultanţă în materia procedurii insolvenţei şi consultanţă avocaţială cu privire la procedura insolvenţei, cât şi în materie comercială, în special în ceea ce priveşte recuperarea creanţelor societăţii debitoare.
Perioada de reorganizare este procedura ce se aplică debitorului în vederea achitării datoriilor acestuia, conform unui plan de reorganizare care poate să prevadă, împreună sau separat: restructurarea operaţională şi/sau financiară a debitorului; restructurarea corporativă prin modificarea structurii de capital social; restrângerea activităţii prin lichidarea unor bunuri din patrimoniul debitorului.
Procedura falimentului este acea procedură de insolvenţă concursuală colectivă şi egalitară ce se aplică debitorului în vederea lichidării averii acestuia pentru a se acoperi pasivul, urmând ca debitorul să fie radiat din registrul în care este inregistrat.
Lichidare voluntară este procedura în care este necesară acoperirea în integralitate, dacă se poate, a tuturor creanţelor creditorilor pentru a exclude riscul declanşării de către aceştia a procedurilor prevăzute de Legea 85/2014 - legea insolventei.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 34733472


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Lichidator Ploiesti, Avocat Ploiesti, Consultanta lichidari firme Ploiesti, Consultanta juridica Ploiesti, Insolventa Ploiesti, Recuperari creante Ploiesti, Faliment Ploiesti

Domeniul de activitate:

Lichidatori

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review