SCALE IT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

SCALEIT - CÂNTĂRIM ROMÂNIA


Descriere:

Oferim o gamă largă de cântare şi sisteme de cântărire pentru mediul industrial, de la cântare platformă, cântare animale şi până la cântare auto si CF, sau cântare dinamice, complet integrate în fluxul Dvs. tehnologic.
Cântarele furnizate de Scaleit sunt unice prin nivelul calităţii produselor şi serviciilor asigurate. Avem experienţă şi cunoştinţele necesare furnizării clienţilor noştri de cântare şi sisteme de cântarire standard sau personalizate.
De aceea, la Scaleit ne implicăm alături de clienţii noştri de la începutul proiectului de cântărire şi pâna la recepţia finală a acestuia.
De asemeni furnizăm şi servicii de modernizare de cântare existente: mecanice electronice.
Facem asta prin reutilizarea platformei de cântărire existente, adaptând lucrările civile şi furnizând componentele noastre electronice.
Tehnicienii noştri pot efectua o gamă largă de operaţiuni, precum calibrarea cântarelor, sau servicii de instalare, modernizare sau reparare şi întreţinere. Avem în magazie piese de schimb originale şi cu certificat de calitate şi garanţie.
Fie ca aveti nevoie de o flota destul de mare de cantare de numarare pentru inventarul periodic al magaziei dvs., de un cantar auto pentru o locatie temporara, sau de un cantar de macara pentru a monitoriza sarcinile critice, Scaleit SRL poate furniza echipamentul de cantarire dorit pentru perioade scurte de timp.
Producem şi comercializăm: cântare auto, cântare CF, cântare macara, cântare platformă, cântare animale, cântare la bordul încărcătoarelor frontale, cântare de bandă, instalaţii de dozare, dozatoare gravimetrice, cântare de flux, instalaţii de însăcuit, cântare medicale, cântare pentru industria alimentară şi farmaceutică, cântare pentru zone cu risc de explozie.


Alte date de contact:


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 15999312


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

CANTAR SCALEIT, SCALEIT PLOIESTI, CANTAR PLATFORMA ATEX, CANTAR CARLIG, CANTAR GRUPURI ANIMALE, CANTAR ANIMALE, CANTARIRE ROTI, CANTAR CALCUL PRET, CANTARIRE SILOZURI, CANTARIRE REZERVOARE, ETICHETATOR, CANTAR EUROPALETI, CANTAR BANDA, CANTAR NOU-NASCUTI, CANTAR MEDICAL, CANTAR STIVUITOR, BARE CANTARIRE, GREUTATI ETALON, SERVICE CANTARE, INCHIRIERE CANTARE

Domeniul de activitate:

Cântare şi balanţe

Zonă deservită:

PRAHOVA

Oferte:

PROMOTIE PLATFORMA CANTARIRE 1,5 x 1,5 m, 3 T 989 eur + tva

Cantar platforma 1,5 x 1,5 m 3000 kg cu certificat metrologic

PROMOTIE CANTAR ANIMALE 1765 eur + tva

Cantar animale 1,2 x 2,0 m

CAMPANIE PROMOTIONALA CANTAR EKO de la 159 eur + tva

Cantar de banc 60...300kg


Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 18:00
Marţi 8:00 - 18:00
Miercuri 8:00 - 18:00
Joi 8:00 - 18:00
Vineri 8:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review