ECOSAFE CONSULTING S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societatea a fost înfiinţată în scopul acoperirii unui domeniu în plină dezvoltare - protecţia mediului.
Activitatea este axată pe lucrări de cercetare, proiectare şi executie în domeniul protecţiei mediului, implicându-se în rezolvarea problemelor şi obligaţiilor de mediu rezultate din activitatea diverselor unităţi industriale.
Domeniul nostru de activitate se bazează pe consultanţă, proiectare şi execuţie în domeniul protecţiei mediului.
Societatea este înscrisă în Registrul naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului: bilanţuri de mediu, studii de impact, rapoarte de amplasament, rapoarte de securitate, documentaţii tehnice de fundamentare pentru obţinerea avizelor/autorizaţiilor de gospodărirea apelor.
Execuţia de lucrări de ecologizări, depoluări de situri contaminate, cu produse petroliere, tratare deşeuri periculoase, monitorizarea factorilor de mediu pentru activităţi generatoare de riscuri ecologice.
Specialiştii noştri au experienţă în domeniul lor de activitate între 25 şi 30 de ani, atât ca tehnicieni în sectoare productive cât şi în cele de cercetare - proiectare.
În contextul celor prezentate mai sus, ne declinăm disponibilitatea colaborării cu societatea d-voastră, în speranţa ca experienţa noastră vă poate ajuta în soluţionarea tuturor problemelor de mediu prezente şi viitoare.


Alte date de contact:

  • 0728-085 675
  • 0244-522 675

Domeniul de activitate:

Ecologie şi protecţia mediului

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar, Filă CEC