TANKROM CONSTRUCT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Rezervoare supraterane pentru rezerva de apă şi incendiu


Descriere:

Societatea Tankrom Construct S.R.L. a luat fiinţă ca alternativă viabilă la companiile care importau rezervoare la acea vreme. Astfel, după trei ani de zile şi un portofoliu de aproximativ 200 de echipamente produse şi montate pe tot teritoriul României suntem în măsură să afirmăm că am reglementat piaţa în domeniu din punct de vedere al preţurilor.
Tankrom Construct este un producător de rezervoare supraterane pentru apă potabilă, utilizează tehnologii de ultimă oră asigurând atât execuţia cât şi montajul produselor, oferind soluţii integrate în conformitate cu standardele europene în vigoare.
Producem rezervoare (cu capacităţi de la 50 mc până la 5000 mc) pentru apă potabilă şi rezervă incendiu din tablă galvanizată şi inox cu membrană EPDM Firestone. Rezervoarele sunt proiectate de IPROCHIM şi agrementate ICECON CERT Bucureşti în conformitate cu normativele comunităţii europene.
Furnizăm rezervoarele cu accesorii din inox alimentar, cu proiect pentru fundaţia din beton, cu table şi grinzi ce respectă normele de structură, într-un cuvânt produse compatibile zonelor geografice din România. Scările, ştuţurile de racordare, consolele de fixare a ţevilor la interior şi accesorile incluse în rezervor sunt din inox.
Rezervoarele produse de noi s-au montat pe amplasamente ce reprezintă absolut toate formele de relief din ţară (de la cota 2000 - Piatra Arsă până la Constanţa) şi toate zonele climaterice (de la Întorsura Buzăului până în Oltenia).
Export rezervoare de apă în Turkmenistan, ţările baltice( Lituania, Letonia, Estonia) şi ţările nordice( Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Islanda).
Garanţia pentru echipamente este de 10 ani. Preţurile includ producţia, transportul, montajul şi proiectul pentru fundaţia suport.
Din punct de vedere calitativ şi de structură suntem în măsură să afirmăm că produsele noastre respectă toate normativele în vigoare privitoare la încărcările la vânt, zăpadă şi seism. Comunitatea Europeană prin formarea sa a creat premisele unei circulaţii a tuturor produselor în interiorul său fără să ţină seama de diferenţele climaterice şi de structura terestră de la nord la sud şi de la est la vest. Astfel, constatăm că produse care în vest sunt competitive şi respectă toate normativele, în est sunt improprii, şi invers.
Pentru a evita aceste inconveniente Tankrom Construct S.R.L. a luat decizia de a întocmi toate proiectele cu proiectanţi din România (IPROCHIM), iar în ceea ce priveşte agrementul a ales ICECON CERT, cea mai prestigioasă societate în domeniu.

Alte date de contact:

  • 0733-781 556

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 25393304


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

rezervoare, producţie rezervoare, montaj rezervoare, rezervoare supraterane, rezervoare de apă potabilă, transport rezervoare, rezervoare apă incendiu, rezervoare stocare apă, rezervoare din tablă galvanizată, rezervoare din inox

Domeniul de activitate:

Rezervoare, cisterne

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Cambie, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review