TANKROM CONSTRUCT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Rezervoare supraterane pentru rezerva de apă şi incendiu


Descriere:

Societatea Tankrom Construct S.R.L. a luat fiinta ca alternativa viabila la companiile care importau rezervoare la acea vreme. Astfel, dupa trei ani de zile si un portofoliu de aproximativ 200 de echipamente produse si montate pe tot teritoriul Romaniei suntem in masura sa afirmam ca am reglementat piata in domeniu din punct de vedere al preturilor.
Tankrom Construct este un producător de rezervoare supraterane pentru apă potabilă, utilizează tehnologii de ultimă oră asigurând atât execuţia cât şi montajul produselor, oferind soluţii integrate în conformitate cu standardele europene în vigoare.
Producem rezervoare (cu capacităţi de la 50 mc până la 5000 mc) pentru apă potabilă şi rezervă incendiu din tablă galvanizată şi inox cu membrană EPDM Firestone. Rezervoarele sunt proiectate de IPROCHIM şi agrementate ICECON CERT Bucureşti în conformitate cu normativele comunităţii europene.
Furnizăm rezervoarele cu accesorii din inox alimentar, cu proiect pentru fundaţia din beton, cu table şi grinzi ce respectă normele de structură, într-un cuvânt produse compatibile zonelor geografice din România. Scările, ştuţurile de racordare, consolele de fixare a ţevilor la interior şi accesorile incluse în rezervor sunt din inox.
Rezervoarele produse de noi s-au montat pe amplasamente ce reprezinta absolut toate formele de relief din tara (de la cota 2000 - Piatra Arsa pana la Constanta) si toate zonele climaterice (de la Intorsura Buzaului pana in Oltenia).
Garanţia pentru echipamente este de 10 ani. Preţurile includ producţia, transportul, montajul şi proiectul pentru fundaţia suport.
Din punct de vedere calitativ si de structura suntem in masura sa afirmam ca produsele noastre respecta toate normativele in vigoare privitoare la incarcarile la vant, zapada si seism. Comunitatea Europeana prin formarea sa a creat premisele unei circulatii a tuturor produselor in interiorul sau fara sa tina seama de diferentele climaterice si de structura terestra de la nord la sud si de la est la vest. Astfel constatam ca produse care in vest sunt competitive si respecta toate normativele, in est sunt improprii, si invers.
Pentru a evita aceste inconveniente Tankrom Construct S.R.L. a luat decizia de a intocmi toate proiectele cu proiectanti din Romania (IPROCHIM) iar in ceea ce priveste agrementul a ales ICECON CERT, cea mai prestigioasa societate in domeniu.


Alte date de contact:

  • 0723-764 315
  • 0733-781 556

Date Fiscale:

Cod Fiscal: 25393304


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Rezervoare, Rezervoare apa, rezervoare incendiu, rezervoare metalice, rezervoare supraterane, rezervoare Prahova, rezervoare supraterane Tankrom Construct, rezervoare supraterane pentru apa, stocare apa incendiu Prahova

Domeniul de activitate:

Rezervoare, cisterne

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Cambie, Filă CEC, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review