MURNIC

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Firma infiintata in 1991 (intre primele din Romania) stabila si de viitor, cu capital privat romanesc si toate conditiile de lucru si dezvoltare proprii (hale parcari scule si utilaje ), cu personal calificat, precum si zona de agrement (singurul lac din Ploiesti, in curte proprie). Nu dorim aprecieri proprii asupra activitatii desfasurate, dar o laudam deoarece n-am avut reclamatii sau accidente in 25 de ani. Avem si hale moderne proprii cu poduri rulante pentru o viitoare productie si depozitare , mai ales agricola deoarece am adus pomii americani ca Nuci Chandler si Franquete ; Meri pe M 9 superintensivi , Goji plus soiul superintensiv de nuc " Ploiesti" rezistent la ger si seceta etc.
Inchiriem si comercializam automacarale de la 10 tone la 60 tone moderne


Alte date de contact:


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

macarale, automacarale, utilaje ridicat, utilaje constructii, stivuitor, autogunoiere, vidanje, hale industriale, hale depozitare, utilaje pentru construcţii, service utilaje construcţii

Domeniul de activitate:

Macarale

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 20:00
Marţi 8:00 - 20:00
Miercuri 8:00 - 20:00
Joi 8:00 - 20:00
Vineri 8:00 - 20:00

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Filă CEC, Ordin de plată