PROFESIONAL NEW CONSULT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Performanta inseamna succes!


Descriere:

Profesional New Consult s-a impus pe piata de profil oferind cursuri de formare profesionala, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune conditii de studiu, sali moderne si spatioase, materiale de prezentare a cursului moderne si de ultima generatie si desigur beneficiind de colaborarea specialistilor in domeniile respective de formare profesionala, specialisti care prin abnegatia lor si pasiunea de a modela profesional participantii la curs si a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat si calificat pentru piata muncii din Romania si nu numai.

Serviciile oferite de Profesional New Consult sunt : 

Cursuri formare profesionalã

CURSURI MANAGEMENT ŞI CARIERÃ – evoluţia profesionalã este o provocare zilnicã pe care omul modern trebuie sã o depãşeascã ȋn primul rând prin perfecţionare, cursurile din aceastã categorie suntdestinate celor care doresc sã ȋşiafirme şi sã ȋşi dezvolte pregãtirea profesionalã, având astfel acces mai facil la poziţii de middle şi top management. 

CURSURI ȊNFRUMUSEŢARE -  Pentru a veni ȋn ȋntâmpinarea tuturor celor care doresc sã apeleze la servicii profesionale, piaţa muncii are nevoie ȋn permanenţã de specialişti, care sã cunoascã bine taienele meseriei, fie cã vorbim de machiaj, cosmeticã, stilist unghii, coafor etc. Un astfel de specialist puteţi deveni dacã urmaţi cursurile de Beauty, oferite de Profesional New Consult, cursuri care de-a lungul timpului au furnizat ȋn permanenţã specialişti saloanelor de specialitate din ţarã sau din strãinãtate. Aşadar, participând la cursurile de ȋnfrumuseţare oferite de firma noastrã, puteţi ȋnvãţa o meserie foarte frumoasã, cãutatã pe piaţa muncii din România şi de afarã, puteţi avea garanţia unei activitãţi fructuoase şi uşor de realizat.

CURSURI TEHNICE ŞI MESERII – Cursurile se adreseazã celor care doresc sã ȋnveţe o meserie, o specializare nouã, celor care dorescsã se perfecţioneze ȋntr-un domeniu, celor care doresc sã activeze ȋn unitãţile industriale, atât din ţarã cât şi din strãinãtate.

CURSURI FORMARE PROFESIONALA TURISM – Cursurile oferite ȋn acest tronson sunt menite sã serveascã piaţa de formare profesionalã din domeniul turismului.

CURSURI AGRICULTURÃ – Cursul se adreseazã celor care activeazã ȋn domeniu dar nu numai, fiind destinat şi pasionaţilor de domeniul agriculturii, celor care doresc sã performeze ȋn acest domeniu, dar şi unitãţilor agricole, cooperativelor de profil care au nevoie de forţã de muncã calificatã ȋn domeniu.

CURSURI LIMBI STRÃINE –Cursurile din acest tronson se adreseazã tuturor celor care au ȋnţeles cã a cunoaşte o limbã strãinã nu trebuie sã reprezinte o excepţie, ci o regulã, tuturor celor care doresc sã ȋşi ȋmbunãtãţeascã orizontul profesional, celor care cãlãtoresc foarte mult, celor care desfãşoarã afaceri şi trebuie sã discute cu partenerii, celor care doresc sã ocupe un loc de muncã ȋn afara ţãrii sau chiar ȋn ţarã, ȋn condiţiile ȋn care superiorii lor ierarhici vorbesc o limbã de largã circulaţie.

Alte servicii : 

ȊNFIINŢARE FIRME (SRL, SA, II, IF, PFA) – indiferent de forma juridicã sub care doreşti sã ȋţi dezvolţi o afacere, specialiştii nostrii vã stau la dispoziţie pentru a vã da cele mai bune sfaturi ȋn vederea alegerii soluţiei optime, potrivitã cu aşteptãrile pe care le aveţi. Preţuri minime, eficienţã maximã, serviciile oferite de societatea noastrã, garanteazã promptitudinea şi ȋntrunirea tuturor condiţiilor solicitate de partenerii noştrii.

ȊNFIINŢARE ASOCIAŢII NON PROFIT, FINDAŢII, ONG-URI – dacã aveţi un scop nepatrimonial, indiferent dacã acesta este ȋn domeniul social, sportiv, agricol sau altele asemenea, Profesional New Consult vã poate

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 23917690


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

curs machiaj, curs inspector resurse umane, cursuri acreditate, curs makeup, curs unghii cu gel, curs aplicare gene, curs inspector ssm, curs arhivar, curs machiaj basic, curs cnc, curs electronica, curs pomicultor, curs responsabil mediu, curs operare calculator, curs infirmiera, curs contabilitate, curs formator, curs manager proiect, curs pensat, curs dermopigmentare

Domeniul de activitate:

Cursuri de iniţiere, perfecţionare şi calificare

Zonă deservită:

ARGEŞ

Oferte:

Reduceri

Reducere pentru plata integralã la înscriere de 5%

Reduceri

Pentru grupuri de persoane mai mari de 5 se aplicã reduceri speciale

Reduceri

Reduceri speciale pentru firmele ce încheie contract de formare profesionala cu societatea noastrã


Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Documente:


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review