HIDRO ARGEŞ S.R.L.

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Reuşim prin seriozitate, competenţă şi flexibilitate.


Descriere:

Hidro Argeş este o companie producătoare de beton, înfiinţată în anul 1992, care a crescut în valoare datorită cunoştintelor vaste de specialitate în domeniul construcţiilor.
HIDRO ARGEŞ produce şi comercializează: betoane, betoane rutiere, şape, mortare, balast stabilizat, agregate sortate, balast. HIDRO ARGEŞ asigură transportul la beneficiar cu automalaxor şi punerea în operă a betonului cu autopompa. Reuşim prin seriozitate, competenţă şi flexibilitate să oferim produse şi servicii de cea mai bună calitate clienţilor noştri.
Hidro Argeş, înfiinţată iîn 1992, are o experienţă considerabilă în domeniul producerii de beton, asigurând realizarea multor lucrări pe raza municipiului Piteşti şi în judeţul Argeş. Specializaţi în domeniul construcţiilor, dispunem de o dotare tehnică de excepţie, prin care reuşim să oferim cele mai bune produse şi servicii de pe piaţă.
Misiunea companiei Hidro Argeş este de a oferi produse şi servicii specifice domeniului nostru de activitate la un nivel calitativ ridicat: fabricarea de beton, mortar, şape, balast stabilizat precum şi transportul şi punerea în operă cu pompa.
Atenţia noastră se concentrează asupra următoarelor aspecte:
 Clienţii
 Angajaţii
 Profesionalismul
 Seriozitatea
 Corectitudinea
 Managementul
 Responsabilitatea
Hidro Argeş dispune de o staţie de betoane automatizată Liebherr cu o productivitate de 60 mc/h care este controlată de o echipă de profesionişti cu multă experienţă in domeniu. Producţia este asigurată de o staţia de betoane automatizată Liebherr cu o productivitate de 76 mc/h deservită de personal calificat cu pregătire de specialitate. La aproximativ 13 km de Curtea de Argeş, în localitatea Oeştii Pământeni, Hidro Argeş deţine un punct de lucru unde este amplasată o staţie de betoane automatizată Piccini cu o productivitate de 50 mc/h fiind operată de specialişti în domeniu.
Hidro Argeş dispune de 2 staţii proprii de sortare cu o capacitate de 70mc/h cu care prelucrează balastul, obţinând agregatele sortate, necesare producţiei de beton.

 

 

Alte date de contact:

 • 0248-223 881

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 137220


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

betoane Argeş, betoane rutiere Argeş, mortare Argeş, şape Argeş, agregate sortate Argeş, balast stabilizat Argeş, transport beton Argeş, turnare beton Argeş, consultanţă Argeş, automalaxor Argeş

Domeniul de activitate:

Staţii de betoane

Zonă deservită:

ARGEŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 17:00
Marţi 7:00 - 17:00
Miercuri 7:00 - 17:00
Joi 7:00 - 17:00
Vineri 7:00 - 17:00
Sâmbătă 7:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, MASTERCARD, VISA, Bilet la ordin, Transfer Bancar, MAESTRO, VISA ELECTRON, Ordin de plată


Puncte de lucru:

 • Costești
 • Str. Industriei nr 35c, jud. Argeş
 • 0729-884 036

Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review