INTERNATIONAL PRIVATE SECURITY S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

International Private Security reprezintă un punct de referinţă în domeniul activităţilor de pază şi protecţie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente şi flexibile.
IPS oferă servicii specializate de: pază şi protecţie comercială, personală şi a zonelor industriale şi rezidenţiale, instalare de sisteme de alarmă antiefracţie, instalare de sisteme de alarmă la incendii, sisteme de supraveghere video, însoţire de valori şi gardă de corp.
Strategia de personal se bazeaza pe stabilirea cu exactitate a responsabilitatilor si atributiilor fiecarui membru, care este special antrenat si capabil de a se adapta la variatele probleme de securitate. IPS dispune de o dotare tehnica moderna si mijloace auto de patrulare si interventie capabile de deplasare rapida si interventie la orice tip de obiectiv. Dispeceratul de monitorizare a sistemelor electronice de alarmare permite intervenţia rapidă în momentul producerii unui eveniment.
International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:PIATRA NEAMT, BICAZ, ROMAN, TARGU-NEAMT, SAVINESTI.
Pentru detalii suplimentare si viitoare colaborari nu ezitati sa ne contactati!


Domeniul de activitate:

Pază şi securitate

Zonă deservită:

NEAMŢ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Bilet la ordin, Filă CEC