HAPPY KIDS OTOPENI

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Happy Kids Otopeni a luat nastere din dorinta de a forma copii fericiti, cu un caracter puternic si echilibrat, incurajand invatarea directa prin experimentare. Pentru a obtine aceste performante, am creat o metoda prin care imbinam dezvoltarea personala, studiul limbii si caligrafiei chinezesti, cu elemente Montessori si cu sistemul traditional de arte martiale si valori morale de la Shaolin.
Programele sunt adaptate copiilor intre 18 luni si 6 ani.
Fiecare grupa este formata din maxim 10 copii, permitand personalului sa fie dedicate fiecarui copil in parte, oferind in acelasi timp posibilitatea unei integrari si adaptari rapide a copiilor nou veniti la Happy Kids Otopeni.
Personalul calificat beneficiaza de traininguri si evaluari periodice.
Happy Kids Otopeni este dotata cu camere de supraveghere si aplicatie internet, care permite parintilor sa ia parte la activitatile copiilor in timp real, chiar de pe telefonul acestora!
La Happy Kids Otopeni organizam activitati recreative, excursii si tabere tematice, petreceri aniversare si onomastice si punem la dispozitie locatia gradinitei pentru petrecerea catorva ore minunate in compania prietenilor copiilor in zilele de weekend.
Activitatile in aer liber se desfasoara pe o suprafata de 600 m.p., special conceputa pentru siguranta copiilor si este impartita in 5 zone cu destinatii specifice:
-gradinita de legume
-spatiul de antrenament
-zona de relaxare
-gradina cu flori si animalute
-spatiu de joaca
Tarife si facilitati:
-prima luna a copilui la Happy Kids Otopeni este considerata perioada de acomodare si este gratuita, exceptand costul mesei
-reducere 100 lei/ luna pentru al doilea copil inscris
-pentru plata intregului an, parintii beneficiaza de o reducere de 20 %
-program redus 07:00- 13:00 - 800 RON
-program intreg 07:00- 19:00 - 1200 RON


Alte date de contact:


Domeniul de activitate:

Grădiniţe şi cămine de copii

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 19:00
Marţi 7:00 - 19:00
Miercuri 7:00 - 19:00
Joi 7:00 - 19:00
Vineri 7:00 - 19:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată