BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURĂ NISTOR CRISTIAN

Rating
| 2 review-uri
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Birou Individual de Arhitectură Nistor Cristian oferă servicii de proiectare și consultanță în domeniul construcțiilor civile și industriale.
Pentru realizarea proiectelor este formată o echipă de specialiști în domeniul arhitecturii, ingineriei civile, instalațiilor sanitare termice electrice, geologiei, măsurători terestre-cadastru, verificatori și experți tehnici.
În cadrul unui proiect se pot realiza următoarele faze de proiectare: DTAC Documentație Tehnică pentru obținere Autorizație de Construire pe bază căreia se obține autorizația de constuire, DTAD Documentație Tehnică pentru obținere Autorizație de Demolare pe baza căreia se obține autorizația de demolare, DTOE Documentație Tehnică pentru Organizarea Execuției este necesar în cadrul proiectelor ce prevăd organizare de șantier, PT Proiectul Tehnic necesar pentru realizarea oricărei construcții, DDE face referire la Detalii de Execuție, care face parte din Proiectul Tehnic, SF Studiu de Fezabilitate, DALI Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție.
Birou Individual de Arhitectură Nistor Cristian realizează proiectele în cel mai scurt timp și asigură calitatea proiectelor, începând de la conceptul de arhitectură, obținerea autorizației de construire, până la finalizarea lucrărilor de execuție.

Pentru informaţii suplimentare şi viitoare colaborări nu ezitaţi să ne contactaţi!

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 38655180


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

urbanism, construcţii civile, construcţii industriale, amenajări interioare, amenajări exterioare, organizare şantier, proiectare instalaţii civile

Domeniul de activitate:

Arhitectură

Zonă deservită:

BIHOR

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Hegedus Gyula:

Are o abordare speciala fata de altii. Am fost la multi dar nici unul nu a avut o abordare ca si domnul arhitect. Este de nota 10! Va recomand cu incredere!

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review