PYRO-TECHNIC TRANSILVANIA S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

O sărbătoare sau o aniversare, o gală de teatru, o prezentare de modă, o paradă sunt întotdeauna însoţite de lumină, culoare şi veselie.
Vă punem la dispoziţie focuri de artificii pyromuzicale, artificii de tort, artificii de interior, artificii de nuntă, tunuri de confeti, jet CO2, proiectoare flăcări, vulcani, o gamă diversă de modele şi mărimi baloane. Oferim consultanţă de specialitate.
Pyro-Technic Transilvania se bucură de recunoaştere încă din anul 1998, fiind una dintre promotoarele evenimentelor pirotehnice de succes, mulţumită colaborării cu numeroase firme de organizări evenimente şi instituţii publice din România.
Vă stăm la dispoziţie în orice punct al ţării.
Acum ca v-am facut curiosi, va invitam sa ne vizitati site-ul pentru a afla si mai multe despre spectacolele cu artificii organizate de colectivul nostru si despre ceea ce va putem oferi pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie una de neuitat.


Domeniul de activitate:

Focuri de artificii şi efecte speciale

Zonă deservită:

BIHOR, ARAD, CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:30
Marţi 8:00 - 16:30
Miercuri 8:00 - 16:30
Joi 8:00 - 16:30
Vineri 8:00 - 16:30
Sâmbătă la solicitarea clientului

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Filă CEC