RO ET CO INTERNATIONAL S.A.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

RO ET CO INTERNATIONAL S.A. din Oradea, judetul Bihor activeaza pe piata tehnologiei informatiei din anul 1993 si pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de peste 20 angajati, RO ET CO INTERNATIONAL S.A. va ofera atat echipamente de tehnica de calcul, birotica si telecomunicatii, cat si solutii profesionale in tehnologia informatiei.
Produsele noastre:
Sisteme
Monitoare
Imprimante
Copiatoare
Retele
Telefonie
Software
Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei RO ET CO INTERNATIONAL S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.
RO ET CO INTERNATIONAL este membra ARIES TRANSILVANIA (Asociatia Romana pentru Industria Electronicii si Software din Transilvania) si al Camerei de Comert si Industrie Bihor. RO ET CO INTERNATIONAL este certificata pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si pentru sistemul de management de mediu ISO 14001:2005.
Alege performanţa!!!


Domeniul de activitate:

Sisteme de securitate

Zonă deservită:

BIHOR

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar