BENINO S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Am pornit de la producerea de dosare din carton duplex şi mape de arhivare şi în prezent producem ambalaje din carton ondulat, cutii clasice (cutii americane) şi cu forme sofisticate. În urma solicitărilor clienţilor noştri cumpărători de ambalaje din carton ondulat, am decis să ne extindem aria de producţie. Am importat maşini de extrudat şi făcut pungi pentru o gamă vastă de produse de ambalat din polietilenă de înaltă (HDPE) şi joasă (LDPE) densitate. Ultima mişcare pentru dezvoltarea activităţii firmei a fost importarea unor maşini de făcut farfurii şi tăviţe din carton la sfârşitul anului 2007.
La origine o afacere de familie, BENINO a crescut în ultimii 16 ani, devenind o fabrică de ambalaje profesionistă. Lucrăm cu utilaje moderne achiziționate prin investiții proprii, dublate de suport financiar european. Dispunem de un spațiu generos de 1400 mp, care este amenajat pentru a respecta toate standardele și normele în vigoare. Munca noastră în domeniul producerii de ambalaje a fost recunoscută de-a lungul anilor cu mai multe distincții la nivel regional.
BENINO oferă partenerilor săi cele mai potrivite soluții de ambalare pentru nevoile lor specifice cum ar fi:
• Ambaje din carton: cutii din carton ondulat, cutii din carton duplex și orice alte produse derivate din carton necesare ambalării. Formă, dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului, robustețe și calitate excelentă a manufacturii și a cartonului.
• Ambaje din mase plastice: pungi drepte, tip vestă, tip banană, saci și folie din polietilenă de înaltă și joasă densitate. Dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului, polietilenă virgină sau reciclată în regim propriu, după o rețetă testată.
• Ambalaje alimentare din carton si mase plastice: farfurii și tăvițe de unică folosință, cutii de tort, cutii de pizza, pungi alimentare. Standarde excelente de igienă și calitate, dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului.
• Cutii de arhivare din carton ondulat și mucava tipărită în masă. Coperți de arhivare din mucava slovenă și nemțească, necașerate și cașerate cu clei și hârtie kraft 90g, pânză cotor densă cu rezistență foarte mare. Dimensiuni și personalizare în funcție de cerințele clientului.
• Tipizate, plicuri tipărite hârtie albă și kraft 90g C6/C5/C4/B4, etichete, foi cu antet.
• Dosare cu șină, simple, încopciate și plic, mape.

RECICLARE. BENINO este agent autorizat pentru recuperarea deșeurilor reciclabile sortate.

Nu ezitați să ne contactați și vom încerca să vă oferim soluția optimă.

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 14404009


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

carton ondulat tip III, carton ondulat tip V, extrudare, reciclare carton, reciclare carton hârtie, reciclare mase plastice, reciclare carton ondulat

Domeniul de activitate:

Ambalaje

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review