PROSPERO TECHNIK S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Prospero Technik SRL este o firmă specializată în producţia la un nivel ridicat al tehnologiei şi al calităţii a matriţelor de injectat plastic, pentru clienţi din UE şi România.
Lucrăm cu echipamente şi maşini unelte moderne - tehnologie de ultimă oră, cu un personal experimentat şi înalt calificat, corespunzând standardelor industriale cele mai ridicate al partenerilor internaţionali din industria producţiei de automobile, folosind un sistem de management al calităţii corelat cu tehnologia de producţie al partenerilor, asigurând astfel un suport tehnic performant şi stabil pentru ei.
In biroul de proiectare utilizam echipamente - statii grafice DELL - si software de ultima tehnologie: SolidWorks, PowerMill,.. , pentru proiectarea modelelor 3D si preprocesare - pregatirea productiei.
Esenţa serviciilor oferite de Prospero Technik este proiectarea CAD-CAM bazată pe experienţă şi profesionalism, urmat de o producţie cu maşini unelte CNC, la un preţ corect de piaţă.
Punem un accent mare pe instruirea şi dezvoltarea continuă a personalului, asigurând şi pentru viitor un nivel calitativ ridicat al produselor noastre şi creşterea organizaţiei.


Domeniul de activitate:

Matriţe

Zonă deservită:

HARGHITA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 15:30
Marţi 7:30 - 15:30
Miercuri 7:30 - 15:30
Joi 7:30 - 15:30
Vineri 7:30 - 15:30

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar