CAR FLEXICREDIT (Casa de Ajutor Reciproc)

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Împrumuturi rapide si economii protejate pentru salariati bugetari, sector privat si pensionari.


Descriere:

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc Flexicredit este o asociaţie fără scop patrimonial, care acordă împrumuturi rapide si oferă posibilitatea de economisire avantajoasă, având un program de ajutorare a membrilor, non-profit si organizată pe baza liberului consimţământ al salariaţilor, în vederea sprijinirii şi întrajutorării financiare a membrilor săi. 

Obiectul de activitate al CAR Flexicredit îl constituie acordarea de împrumuturi rapide membrilor săi, cu dobândă care se reîntoarce la fondul social al acestora, după deducerea cheltuielilor şi constituirea fondurilor statutare.

CAR Flexicredit este o Casa de Ajutor Reciproc care poate avea membri salariati in orice domeniu de activitate, salariati din mediul privat, bugetari, pensionari si studenti, netinandu-se cont de nationalitate, varsta, sex sau convingeri religioase ori politice. Orice persoana care are varsta minima de 18 ani si care obtine venituri de natura salariala sau pensii poate deveni membru al CAR Flexicredit. Somerii nu pot deveni membri, insa cei care au deja calitatea de membru si devin someri mai pot activa in continuare, beneficiind de toate drepturile si obligatiile prevazute de stat.

CAR Flexicredit ofera 0% comision la deschiderea fondului social, 0% comision pentru administrarea fondului, 0% comision pentru persoanele care solicita rambursare anticipata si doar 1% este taxa de analiza a dosarului, taxa care este platita o singura data, la acordarea imprumutului. Procedurile de imprumut sunt foarte simple si rapide, iar termenul de rambursare este accesibil si convenabil.

Pe partea de economii, CAR Flexicredit acorda o dobanda de 5%/an (06.11.2018) si nu are plafonat depunerea la fondul social. De asemenea, nu sunt comisioane de retragere anticipata sau taxe de administrare. Iar sumele depuse NU sunt impozitate.

Mai jos găsiti datele de contact! 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 33091110


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Economii protejate, cont de economii, fond de economii, economisire, Imprumut CAR pensionari, imprumut CAR salariati, imprumuturi rapide, imprumuturi rapide nebancare, imprumut rapid, imprumut bancar, Împrumuturi Rapide, Asistentă Socială

Domeniul de activitate:

Împrumuturi

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 13:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review