RESTAURANT LORD GUST

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

O vizită la restaurantul LORD GUST vă umple sufletul cu căldură!


Descriere:

Restaurantul LORD GUST vă invită la un spectacol al eleganţei!
Spaţiul mare permite organizarea de nunţi, botezuri, aniversări, petreceri private, evenimente speciale, organizare de revelioane, recepţii ş.a. Puteţi alege o variantă dintre numeroasele propuneri pentru meniu sau pur şi simplu, putem alcătui un meniu împreună!
Vă recomandăm să alegeţi restaurantul nostru pentru o seară romantică, cocktailuri, business lunch menu, prânzuri, happy hours, after hours etc.
Vrei o nuntă de până în 200 persoane, făcută într-un salon modern, elegant, cu terasa, locuri de parcare, cadru natural deosebit? Restaurantul Lord Gust este locul ideal pentru acest eveniment.
Pentru o petrecere restrânsă, într-un ambient deosebit vă recomandăm Crama Lord Gust-capacitate 20-25 persoane.
Pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri saloanele 1 şi 2 , construite modular se pot uni formând GrandSaloon - capacitatea maximă este de 340 persoane.
Vrei să mănânci o mâncare românească deosebită, la o terasă care te duce cu gândul la munte, având muzica live de calitate, loc de joacă pentru copii, Terasa dintre Salcii e locul în care ne reîntâlnim mereu.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

restaurant Iaşi, cramă Iaşi, terasă Iaşi, organizări evenimente Iaşi, săli evenimente festive Iaşi, salon evenimente Iaşi

Domeniul de activitate:

Restaurante

Zonă deservită:

IAŞI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 21:00
Marţi 9:00 - 21:00
Miercuri 9:00 - 21:00
Joi 9:00 - 21:00
Vineri 9:00 - 21:00
Sâmbătă 8:00 - 22:00
Duminică 8:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar