PLASE PESCĂREŞTI S.A.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societatea comercială
"Plase Pescăreşti" S.A. Galaţi este o companie specializată în producerea plaselor şi uneltelor de pescuit destinate pescuitului în ape interioare şi pescuitului maritim.
Dacă la început unitatea îşi desfăşura activitatea cu câteva maşini de împletit plasa, de răsucit şi bobinat, importate din Anglia şi Germania, fabrica s-a dezvoltat treptat completându-şi liniile tehnologice cu noi maşini şi utilaje moderne importate din Italia, Germania şi Japonia."Plase Pescăreşti" a devenit astfel, lider est-european în producerea de plase pescaresti şi unelte de pescuit şi în acelaşi timp un furnizor important de aţe, frânghii, parâme, sfori, plase pentru societăţi (plase pentru porţi de fotbal, handbal, hochei, plase de închidere terenuri, plase pentru seră, plase pentru prins iepuri, plasă pentru acoperire remorci de gunoi, fileu tenis şi volei).
Materia primă achiziţionată precum şi toate produsele finite sunt verificate, testate şi supuse analizelor şi testelor în laboratorul propriu de analiză şi control al calităţii.
"Plase Pescăreşti" SA a fost şi este unic producător de plase şi unelte destinate pescuitului în ape interioare şi pescuitului maritim.Pentru detalii suplimentare şi comenzi, ne puteţi suna şi la 0236-473366 sau 0236-473366.


Domeniul de activitate:

Plase pescăreşti

Zonă deservită:

GALAŢI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Bilet la ordin