UPRUC POL

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

SC UPRUC POL SA este prima firmă din România care a construit rezervoare din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă (POLSTIF) după o licenţă italiană, rezervoare pentru apă şi alte lichide alimentare şi nealimentare.
Proiectam, producem si comercializam o gama larga de rezervoare din poliester armat cu sticla subterane, supraterane sau verticale. Rezervoarele noastre sunt produse sub standard al calitatii ISO-9001. Poliesterul din care sunt produse aceste rezervoare are proprietati rezistente la coroziune, intemperii, mecanice si chimic.
Alte produse si servicii:
Sisteme de tratarea apei (fose septice, separator de nisip, separator de ulei mineral, sisteme oxigenare totala), cisterne de transport, piese sticloplast antifrictiune, silozuri, tancuri septice, tubulatura ventilatie, luminatoare, cupole, instalatii sanitare, elemente caroserii auto, barci de agrement.
Suntem o companie cu viziune larga, oferim clientilor nostrii calitate, preturi competitive si solutii creative.
Lucram impreuna cu clientii nostri pentru a le oferi cele mai bune servicii si cele mai eficiente si rezistente produse indiferent de cerintele acestora.


Domeniul de activitate:

Poliester armat cu fibră de sticlă

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 17:00
Marţi 7:00 - 17:00
Miercuri 7:00 - 17:00
Joi 7:00 - 17:00
Vineri 7:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Cambie, Transfer Bancar, Filă CEC, Ordin de plată