QUANTUM EXPERT S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Proiectele cu finantare nerambursabila reprezinta o oportunitate importanta pentru fiecare intreprinzator, putand contribui in mod semnificativ la dezvoltarea propriei afaceri. Finantarea nerambursabila are loc din fonduri publice, care trebuie utilizate conform cerintelor autoritatii ce ofera finantarea. Modul de cheltuire a acestor fonduri este verificat de catre specialisti din domeniul financiar-contabil in diversele etape de derulare a proiectelor, respectiv implementare, finalizare, cat si ulterior finalizarii.
Procedurile de auditare utilizate de catre auditor privind auditul financiar fonduri europene sunt indicate in mod expres de catre autoritatea ce ofera finantarea, prin instructiuni, contractul de finantare, manuale catre beneficiari, etc., astfel ca acestea pot fi diferite in functie de tipul de finantare primit (POSDRU, POS MEDIU, POS CCE, UEFISC, CE, etc.).


Alte date de contact:

  • 0254-231 680

Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Audit, plan de afacere, audit financiar, fonduri europene, audit statutar, audit intern

Domeniul de activitate:

Audit

Zonă deservită:

HUNEDOARA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată