CABINET AVOCAT GKONOS ELENA

Rating
| 8 review-uri
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Avocatul GKONOS ELENA are sediul in Curtea de Arges si a fost membru al Baroului de avocati Bucuresti in perioada 2008 - 2018, iar incepand cu februarie 2019 al Baroului Arges, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat titular al Cabinetului , cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie. De la înfiinţare şi până în prezent, ne-am desfăşurat în mod constant activitatea în următoarele domenii de expertiză: drept penal, drept penal-comercial, dreptul muncii, consultanta în toate ariile de drept. 

 În relaţiile cu clienţii noştri, principiile pe care ne bazăm sunt seriozitatea, promptitudinea, corectitudinea,  confidenţialitatea. Ne dorim să construim, să păstrăm şi să consolidăm o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile noastre, apreciind că avocatul este confidentul şi sfătuitorul clientului.De asemenea, considerăm că dimensiunea umană a profesiei noastre este extrem de importantă, fiind o bază solidă pentru un parteneriat de succes.

Activități juridice - drept penal:
-Asistenta dosare penale inculpat/parte vatamata. (instante de judecata, organe de cercetare penala – politie si parchet);
-Plangeri penale;
-Asistenta juridica la audieri, reconstituiri, confruntari, expertize, etc;
-Spete in domeniul auto (accidente, contraventii, furturi, daune, asigurari, vatamare corporala, conducere fara permis, sub influenta alcoolului);
-Malpraxis medical
-Infractiuni de serviciu, contra persoanei;contra patrimoniului, 
-Infractiuni ce aduc atingere unor activitati de interes public.
-Consultanta, elaborare/ modificare contracte comerciale, civile/ de munca, reprezentare în fata partenerilor comerciali sau în fata unor institutii/organisme, recuperari creante.
-Asistenta juridica și reprezentare în negocieri cu parteneri comerciali, tranzactii comerciale, asistenta extrajudiciara, cereri CEDO.

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 23554609


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

drept civil, drept penal Curtea de Arges, drept administrativ, dreptul muncii Curtea de Arges, drept fiscal, drept bancar, litigii contencios, orice litigii, obligatii comerciale

Domeniul de activitate:

Avocaţi

Zonă deservită:

ARGEŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 20:00
Marţi 9:00 - 20:00
Miercuri 9:00 - 20:00
Joi 9:00 - 20:00
Vineri 9:00 - 20:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Marius:

Profesionalism si pragmatism! Problema rezolvata repede si bine. Multimesc pentru servicii!

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review