O.M.O. CONFIDENTIAL RO S.R.L.

Rating
| 1 review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Toate adevărurile sunt uşor de înţeles de îndată ce acestea sunt descoperite… Galileo Galilei


Descriere:

Agentia de detectivi O.M.O. CONFIDENTIAL RO a fost acreditata in Romania in 2010, experienta profesionala si cazuistica diversificata permitand recunoasterea ei in plan international in anul 2012.
O.M.O. CONFIDENTIAL RO ofera o gama de servicii diversificata, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru cele fizice. Rapoartele oferite la finalizarea cazurilor sunt concrete, cu date certe si probe foto, video şi audio. Continutul rapoartelor este legal si poate fi utilizat inclusiv la nivel de instanta judecatoreasca.
Relatia clientului cu agentia de detectivi este protejata de discretie si confidentialitate, O.M.O. CONFIDENTIAL RO actionand in cooperare cu clientul pe tot parcursul cazului.
Pentru propriul necesar de expertiza, dar si pentru nevoile clientilor, agentia de detectivi a incheiat parteneriate cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari, precum si cu experti din domenii asociate activitatii investigative.
Calitatea serviciilor prestate de agentia de detectivi a fost auditata si certificata de organismul international LLOYD'S REGISTER (in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008).


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 26780732


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Detectivi, supravegheri si investigatii, conduita si moralitate publica

Domeniul de activitate:

Detectivi particulari

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Puncte de lucru:

  • Birou clienti
  • CONSTANŢA, STR. CARAIMAN, nr. 15, jud. CONSTANŢA

Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Stelian:

Societate care derulează activităţi în mod profesionist cu specialişti autorizaţi, în condiţii de confidenţialitate şi la preţuri bune din punct de vedere al calităţii serviciilor.

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review