O.M.O. CONFIDENTIAL RO S.R.L.

Rating
| 1 review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Toate adevărurile sunt uşor de înţeles de îndată ce acestea sunt descoperite… Galileo Galilei


Descriere:

   Agentia de investigatii private O.M.O. CONFIDENTIAL RO a fost infiintata in Romania in anul 2010, iar in anul 2012 a fost acreditata international.
Gama serviciilor oferite este diversificata si se adreseaza atat persoanelor juridice, cat celor fizice, rapoartele oferite la finalizarea cazurilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video şi audio. Continutul rapoartelor este legal si poate fi utilizat inclusiv la nivel de instanta judecatoreasca.
Relatia clientului cu agentia O.M.O. CONFIDENTIAL RO se stabileste exclusiv pe baza contractuala si este protejata de reguli stricte de confidentialitate si cooperare, pe toata perioada desfasurarii cazului.
Pentru propriul necesar de expertiza, dar si pentru nevoile clientilor, agentia colaboreaza cu specialisti din domenii asociate activitatii investigative.
Calitatea serviciilor prestate de agentia de investigatii private O.M.O. CONFIDENTIAL RO a fost certificata si este auditata anual de organismul international LLOYD'S REGISTER (in conformitate cu SR EN ISO 9001:2015).

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 26780732


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

detectivi particulari, investigatii private, filaj si contrafilaj, concurenta neloiala, consultanta de securitate, solvabilitate si bonitate

Domeniul de activitate:

Detectivi particulari

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Puncte de lucru:

  • Birou clienti
  • CONSTANŢA, STR. CARAIMAN, nr. 15, jud. CONSTANŢA

Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Stelian:

Societate care derulează activităţi în mod profesionist cu specialişti autorizaţi, în condiţii de confidenţialitate şi la preţuri bune din punct de vedere al calităţii serviciilor.

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review