SAVE & SELF COMPANY GUARD

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Lasă paza şi protecţia ta pe mâinile unei firme profesioniste!


Descriere:

Save & Self Company Guard este o firmă de pază şi protecţie care oferă servicii complete şi complexe în domeniul protejării umane, a bunurilor şi valorilor, a proprietăţii şi spaţiilor comerciale. Serviciile noastre sunt rapide, eficiente şi mereu în conformitate cu legislaţia în vigoare. Dispunem de gărzi de corp capabile şi eficiente care conferă siguranţa necesară clienţilor nostri. Participăm la servicii de gardare a coloanelor oficiale, a celor diplomatice şi asigurăm paza la orice fel de eveniment. Gardarea transporturilor feroviare este esenţială. Echipajele Save Self Security escortează transporturile feroviare de la punctul de plecare până la destinaţie şi mai ales în timpul opririlor sau încetinirilor de viteză, în care se produc de cele mai multe ori prejudiciile. Vă punem la dispoziţie servicii de transport valori reglementate prin legislaţie şi agenţi de transport instruiţi să facă faţă oricărei situaţii. Dispeceratele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generaţie şi monitorizează în permanenţă sistemele de supraveghere montate. Sistemul de alarmă pentru casă sau pentru apartament este o practică din ce în ce mai des întâlnită, datorită dorinţei oamenilor de a-şi proteja bunurile, intimitatea şi siguranţa lor şi a familiei lor. Instalăm atât camere de supraveghere la exterior, cât şi la interior, pentru case, apartamente şi spaţii comerciale.

Alte date de contact:

  • 0341-423 826
  • 0749-139 714

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 30324645


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

agenţi de pază Constanţa, gardare tren Constanţa, transport valori Constanţa, monitorizare şi intervenţie Constanţa, sisteme de securitate antiefracţie Constanţa, instalare camere de supraveghere Constanţa

Domeniul de activitate:

Pază şi securitate

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review