KOKKAI SECURITY

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Experienţa noastră în domeniul sistemelor de alarmă ne recomandă ca fiind un partener de calitate. Ne axăm pe calitate, profesionalism, pregătire tehnică, promptitudine şi confidenţialitate.

Societatea noastră dispune de personal cu experientă si pregatire de specialitate, instruiti, autorizati de organele abilitate. Integrând cu succes experienta personalului si resursele tehnice de care dispunem, am reusit o dinamica puternica si am devenit o firma capabila sa oferim toate serviciile posibile în domeniul pazei si al protectiei.

In urma „analizei de risc la securitate fizica” efectuata de specialiştii noştri cu o vechime in domeniul mai mare de 5 ani (asa cum prevede HG 301/2012), ce are menirea sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat, întocmeşte proiectul sistemului de securitate optim pentru obiectivul dumneavoastra.

Sistemul tehnic de securitate
Subsistem tehnic de alarmare antiefractie

Sistemele de alarmare antiefractie sunt compuse din:
Centrala – compusa din carcasa metalica, placa de baza, sursa de alimentare
Tastatura – interfaţa de utilizare si programare a sistemului.

Aceasta poate fi de mai multe tipuri : LED ( cu butoane si led-uri care indica starea sistemului), Touch Sense keys (cu suprafata rezistiva in loc de butoane si display LCD), Touch Screen (interfata intuitiva cu iconite vizuale, navigare facila prin meniuri si ecran color)

Senzori – (detectori) – acestia sunt de diverse tipuri : de miscare, de temperatura, de presiune, etc. Oricare dintre acestia poate fi analogic sau digital şi de asemeni cablati sau wireless. Senzorii de mişcare pot fi: de interior, exterior sau cu imunitate la animale mici. De asemeni pot fi instalate si bariere perimetrale pe microunde sau infrarosu.

Sirena – element de avertizare sonora. Aceasta poate fi de interior sau exterior şi de asemeni cablata sau wireless.

Module de extensie – acestea permit conectarea la centrala a unui număr mai mare de senzori la centrala sau atribuirea de capacitate wireless centralelor ce nu deţin nativ acest lucru.

Comunicatoare – exista o serie variata de comunicatoare dezvoltate pentru transmiterea datelor de la centrala catre un Dispecerat în vederea monitorizari sau pentru utilizarea de catre beneficiar a functiilor centralei. Acestea din urma pot fi : module IP (transmisie date pe internet şi acces web la functiile centralei), apelatoare vocale (transmisia de informatii pe linie telefonica şi accesarea functiilor centralei pe aceiasi cale), module GSM/GPRS (permit conectarea centralei la retelele mobile de voce şi date).

Subsistem tehnic de supraveghere video (televiziune cu circuit inchis / cctv / tvci)

Sistemele de supraveghere video sunt compuse din:
Unitate de captura, inregistrare si multiplexare
Camere video
Iluminatoare
Subsistem de control acces

Soluţiile de control al accesului reprezintă un instrument necesar pentru prevenirea şi împiedicarea accesului persoanelor neautorizate în clădiri sau zone restricţionate.

     

 

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1881677


Domeniul de activitate:

Sisteme de alarmă

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review