KOKKAI SECURITY

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Experienţa noastră în domeniul sistemelor de alarmă ne recomandă ca fiind un partener de calitate. Ne axăm pe calitate, profesionalism, pregătire tehnică, promptitudine şi confidenţialitate.
Societatea noastră dispune de personal cu experienţă şi pregătire de specialitate, instruiţi, autorizaţi de organele abilitate. Integrând cu succes experienta personalului şi resursele tehnice de care dispunem, am reuşit o dinamică puternică şi am devenit o firmă capabilă să oferim toate serviciile posibile în domeniul pazei şi al protecţiei.
În urma „analizei de risc la securitate fizică” efectuată de specialiştii noştri cu o vechime în domeniul mai mare de 5 ani (aşa cum prevede HG 301/2012), ce are menirea să asigure identificarea vulnerabilităţilor şi a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizică şi să indice măsurile de protecţie necesare obiectivului analizat, întocmeşte proiectul sistemului de securitate optim pentru obiectivul dumneavoastră.

Sistemul tehnic de securitate

Subsistem tehnic de alarmare antiefracţie
Sistemele de alarmare antiefracţie sunt compuse din:
Centrala – compusa din carcasa metalică, placa de bază, sursa de alimentare
Tastatura – interfaţa de utilizare şi programare a sistemului.
Aceasta poate fi de mai multe tipuri: LED( cu butoane şi led-uri care indică starea sistemului), Touch Sense keys (cu suprafaţa rezistivă în loc de butoane şi display LCD), Touch Screen (interfaţa intuitivă cu iconiţe vizuale, navigare facilă prin meniuri şi ecran color).
Senzori – (detectori) – aceştia sunt de diverse tipuri: de mişcare, de temperatură, de presiune, etc. Oricare dintre aceştia poate fi analogic sau digital şi de asemenea cablaţi sau wireless. Senzorii de mişcare pot fi: de interior, exterior sau cu imunitate la animale mici. De asemenea, pot fi instalate şi bariere perimetrale pe microunde sau infraroşu.
Sirena – element de avertizare sonoră. Aceasta poate fi de interior sau exterior şi de asemenea cablată sau wireless.
Module de extensie – acestea permit conectarea la centrală a unui număr mai mare de senzori sau atribuirea de capacitate wireless centralelor ce nu deţin nativ acest lucru.
Comunicatoare – există o serie variată de comunicatoare dezvoltate pentru transmiterea datelor de la centrală către un Dispecerat în vederea monitorizării sau pentru utilizarea de către beneficiar a funcţiilor centralei. Acestea din urmă pot fi: module IP( transmisie date pe internet şi acces web la funcţiile centralei), apelatoare vocale (transmisia de informaţii pe linie telefonică şi accesarea funcţiilor centralei pe aceeaşi cale), module GSM/GPRS (permit conectarea centralei la reţelele mobile de voce şi date).
Subsistem tehnic de supraveghere video (televiziune cu circuit închis / cctv / tvci)

Sistemele de supraveghere video sunt compuse din:
Unitate de captură, înregistrare şi multiplexare
Camere video
Iluminatoare
Subsistem de control acces
Soluţiile de control al accesului reprezintă un instrument necesar pentru prevenirea şi împiedicarea accesului persoanelor neautorizate în clădiri sau zone restricţionate.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1881677


Domeniul de activitate:

Sisteme de alarmă

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review