ROBY FOODS S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Profesionişti în execuţia tencuielilor şi a şapelor!


Descriere:

Roby Foods înfiinţată în 1997, cu o vastă experienţă atât în ţară cât şi în străinătate, am executat peste două milioane de metri pătraţi de tencuieli şi şape mecanizate.
De-a lungul timpului, am format o echipă de oameni cu experienţă, organizată, motivată şi eficientă. Avem o dotare tehnică modernă - pompe de şapă şi de tencuială, compresoare şi generatoare, vehicule utilitare, schele, dispozitive, scule etc.
Tencuielile se execută de asemenea mecanizat, de la prepararea şi dozarea automată a amestecului până la aplicarea cu ajutorul furtunelor pe suprafaţa de lucru. Pentru precizie sporită şi protecţia muchiilor verticale se încorporează profile speciale, din oţel zincat.
Gradul de finisaj se adaptează destinaţiei suprafeţei. În cazul în care pe suprafaţa tencuielii urmează aplicarea de izolaţii, placări (inclusiv ceramice) sau tencuieli decorative, suprafaţa rămâne ca atare. Dacă însă se urmăreşte aplicarea de zugrăveli, pe suprafaţa tencuită se poate aplica un tinci (strat subăţire de mortar fin) şi /sau gleturi.
Contactaţi-ne şi vom răspunde prompt solicitărilor dumneavoastră.


Alte date de contact:

  • 0341-450 252

Date Fiscale:

Cod Fiscal: 10998804


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Domeniul de activitate:

Construcţii

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review