KOKKAI SECURITY

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societatea noastră organizează CURS DE CALIFICARE AGENT DE SECURITATE cod N.C. 5169.1.3 conf. prev. LEGII 333/2003, privind baza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, autorizaţie seria CT. NR. 000840 din 16.03.2012, eliberată de Autoritatea Naţională pentru Calificări Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din jud.Constanţa. În conf. cu HG 301/2012, se fac înscrieri pentru Cursul de calificare Agent de Securitate, care începe pe data de 22.10.2012. Competenţele specifice, ce urmează a fi dobândite de cursanţi:
1.Să gestioneze cu răspundere resursele materiale din dotarea postului;
2.Să completeze corect şi lizibil documentele specifice serviciului de securitate;
3.Să asigure permanent ordinea de securitate în obiectiv, inclusiv realizarea controlului acces pentru persoane şi autovehicule; 
4.Să rezolve în mod legal şi profesionist, incidentele de securitate;
5.Să asigure informarea operativă a celor în drept privind ordinea de securitate în obiectiv;
6.Să aplice corect normele de securitate şi sănătate în muncă;
7.Să aplice/respecte permanent normele de protecţia mediului;
8.Să asigure menţinerea unor relaţii de muncă eficace.
Locaţiile de desfăşurare a pregătirii:
Pregătirea teoretică se desfăşoară în cadrul Lic. Teoretic Emil Racoviţă - oraşul Techirghiol, str. Nicolae Bălcescu, nr. 14, jud. Constanţa. Pregătirea fizică se desfăşoară în sala de sport a Clubului Sportiv Victoria - oraşul Techirghiol, str. Ovidiu, nr. 20B, jud. Constanţa. Pregătirea practică se desfaşoară în cadrul unor obiective asigurate cu pază de către societatea noastră. Durata cursului este de 90 zile. Programa cuprinde 360 de ore, din care 90 ore de teorie şi 270 ore de practică. Cursul se încheie printr-un examen de absolvire compus din două probe:
-Proba teoretică-test grilă
-Proba practică-bilet cu o sarcină (cerinţă)
Comisia de evaluare este formată dintr-un preşedinte şi doi membri. Preşedintele şi un membru sunt nominalizaţi de către A.N.C, dintre specialiştii care nu se află în relaţii contractuale cu societatea formatoare, iar cel de-al doilea membru al comisiei este desemnat din cadrul S.C. KOKKAI COMIMPEX S.R.L. Accesul cursanţilor la examen se face pe baza B.I sau a C.I. În 30 de zile de la data examenului se eliberează absolventului, certificatul de calificare profesională, emis de MIN. MUNCII, FAMILIEI şi PROTECŢIEI SOCIALE, MIN. EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI şi SPORTULUI, Autoritatea Naţională pt. Calificări, prin S.C. KOKKAI COMIMPEX S.R.L. 
De asemenea, societatea noastră depune dosarul la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa-Serviciu Ordine Publică, în vederea eliberării atestatului profesional.
Lectorii sunt specialişti în domeniu:
•Maior M.A.I.(r) AXINTE VASILE
•Colonel M.A.I.(r) ANDREESCU MIHAIL-GAVRIL
•Profesor CREŢU ALEXANDRU
Înscrierea la curs se face pe baza contractului de formare profesională agent de securitate şi a următoarelor documente:
Diploma de studii, foaie matricolă sau adeverinţă-copie şi original( min. gimnaziu ); Certif. medical sau fişă de aptitudini cu specificaţia "apt pentru a desfăşura activităţi specifice ca agent de securitate"-original; Aviz psihologic cu specificaţia "apt pentru a desfăşura activ. specifice ca agent de securitate"-original; B.I./C.I.-copie şi original ( document de identitate al pers. cu vârsta min. 18 ani, cu cetăţenia română sau a uneia dintre statele membre ale UE; Certif. naştere-copie şi original; Certif. căsătorie dacă cursantul şi-a schimbat numele-copie şi original; Cazier judiciar-cu menţiunea curs agent de securitate-original; Dosar cu şină; Taxa curs: 350 lei/cursant, TVA inclus, se elib. adev. la data înscrierii la curs.


Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1881677


Domeniul de activitate:

Cursuri de iniţiere, perfecţionare şi calificare

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review