PRIMĂRIA TOPRAISAR

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Comuna Topraisar se situeaza in partea de sud-est a judetului Constanta, la o distanta de 30 km de Municipiul Constanta. Comuna Topraisar are in componenta urmatoarele sate: - Topraisar – resedinta de comuna; - Biruinta; - Movilita; - Potarnichea. Activitatea industriala pe teritoriul comunei este scazuta existând o statie de prelucrare a laptelui. Din suprafata totala de teren peste 94.6% este folosit pentru agricultura. Clima judetului Constanta prezinta anumite particularitati, care o deosebesc de climatul temperat continental din tara noastra, datorita pozitiei geografice, aspectelor de relief si apropierea marii. Vegetatia si fauna este specifica si variata, deosebita de restul tarii, in care pe langa specii central-europene apar numeroase specii endemice, pontice, balcanice si mediteraneene. Teritoriul comunei Topraisar apartine zonei de stepa care a fost destelenita si inlocuita prin culturi de cereale si plante tehnice. Obiective turistice: - Biserica Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil - Deschidere la Marea Neagra - Vegetatia si fauna este specifica si variata, deosebita de restul tarii, in care pe langa specii central-europene apar numeroase specii endemice, pontice, balcanice si mediteraneene. Facilitati investitori: Exista posibilitatea de a initia si dezvolta noi proiecte in domeniul industrial: - Fabrică îmbuteliere apă plată – izvor in localitatea Topraisar; - Fabrică de conserve de legume – bazin legumicol in localitatea Biruinta. - Centrală eoliană – frecvenţă mare a vânturilor (NE şi NV) in localitatea Topraisar; - Forta de munca ieftina, calificata si necalificata - Suport din partea administratiei locale pentru proiectele de investitii menite sa dezvolte infrastructura si sa creeze noi locuri de munca - Sustinere din partea administratiei locale - Oportunitati de investitii in turism Proiecte de investitii demarate de domnul primar Gheorghe Stelian si echipa dlui: - Modernizarea infrastructurii zonale - Reabilitare drumuri - Reabilitari institutii publice - Amenajare locuri de joaca si spatii verzi - Introducerea unde nu sunt si reabilitarea celor existente, a retelelor de apa potabila, canalizare si gaze naturale - Modernizarea infrastructurii - Atragerea de investitori in zona

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5459919


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

primarii, consiliu local, administratie locala, achizitii publice, servicii administrative, evidenta persoanelor

Domeniul de activitate:

Primării

Zonă deservită:

CONSTANŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review