INTERPART PRODUCTION S.R.L

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Inaugurat în cursul anului 2006, atelierul de matriţerie reprezintă cea mai importantă investiţie a companiei noastre. Toate utilajele şi echipamentele achiziţionate de Interpart Production sunt de ultimă generaţie şi de cea mai bună calitate.
Personalul care lucrează pe aceste echipamente a fost instruit la companiile producătoare, toţi angajaţii atelierului de matriţerie dobândind experienţă în companii de renume care activează în acest domeniu, experienţa şi profesionalismul fiind principalul nostru criteriu de recrutare.
Pentru a putea asigura un ciclu complet de producţie, matriţeria Interpart Production presupune un birou de proiectare CAD, o secţie de proiectare CAM şi atelierul de producţie, utilat cu maşini şi echipamente noi, in general de producţie germană respectiv japoneză.
Toate utilajele pe care le deţinem în cadrul atelierului de matriţerie Interpart Production sunt importate din Germania, având anul de fabricaţie 2006-2012.
Incepând din 2012, am inceput perfectionarea personalului prin aplicarea metodelor de Lean Management, 5S si 6 SIGMA, mare parte din acesta participând la cursuri specializate în acest sens.


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 16700108


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

atelier de matrite, execuţie matriţe, matrite, strung, maşina de găurit, maşini de electroeroziune, centre de prelucrare cnc

Domeniul de activitate:

Matriţe

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review