SABLEZO S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societatea SABLEZO din Moşniţa Nouă, jud.Timiş activează în domeniul construcţiilor, având ca principal obiect de activitate executarea de construcţii civile, industriale şi agricole.
Vasta experienţă în domeniu, precum şi personalul profesionist, în pregătirea căruia s-a investit constant, garantează calitatea tuturor proiectelor executate.
Datorită dotării cu echipamente şi scule performante, echipa SABLEZO poate realiza lucrări indiferent de gradul de complexitate al acestora: de la finisaje interioare şi exterioare sau lucrări de amenajare, până la structuri de rezistenţă pentru construcţii civile, industriale sau agricole, inclusiv case la roşu. În anii de activitate, SABLEZO şi-a format un bogat portofoliu de lucrări executate atât în TIMISOARA, cât şi în localităţile din împrejurimi.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

construcţii, construcţii civile, construcţii industriale, case la cheie, construcţii agricole, lucrări de zidarie, amenajari interioare si exterioare

Domeniul de activitate:

Construcţii

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar