C-IMOZAV S.R.L

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Suntem o agenţie imobiliară din Moşniţa Veche, jud. Timiş şi vă oferim soluţii imobiliare complete: vânzări, cumpărări, închirieri, consultanţă pentru investiţii imobiliare.
Societatea comercială specializată în tranzacţii imobiliare vă pune la dispoziţie o bază de date complexă cu anunţuri despre imobilele din Timişoara, Moşniţa Veche, Moşniţa Nouă şi întreg judeţul Timiş.
Echipa noastra va pune la dispozitie si consultanta imobiliara gratuita, care va permite sa profitati de vasta noastra experienta si sa alegeti optiunea cea mai profitabila pentru interesele dumneavoastra.
Nivelul serviciilor din domeniul imobiliar oferite de catre agentia imobiliara Imozav sa se ridica la nivelul european, fiecare oferta imbiliara fiind analizata cu profesionalism de catre specialistii nostri.
Specializata in tranzactionari de terenuri intravilane,agricole,spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industiale,apartamente, vile, cladiri, vanzari si inchirieri, firma noastra reuseste sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale tuturor categoriilor de clienti.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Vanzari terenuri, Proiecte rezidentiale, Vanzari case, Inchirieri case, Spatii industriale, Spatii birouri, Vile

Domeniul de activitate:

Agenţii imobiliare

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00
Sâmbătă 9:00 - 13:00

Metode de plată

Numerar, Plată online prin card, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Filă CEC