PINOLA S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

CU NOI, "PRESIUNILE" SUNT MAI MICI !


Descriere:

Pinola SRL are ca activitate principala proiectarea si productia reperelor industriale, produse de mecanica fina.
Firma si-a propus un amplu program de proiectare si introducere in fabricatie a aparaturii hidraulice necesara in principal echiparii utilajelor mobile cum ar fi: incarcatoare frontale (Ifron, IF-uri), motostivuitoare, automacarale (AMT, HT, HTA, Hydrom), autogredere, tractoare industriale, instalatii hidraulice pentru ridicat si incarcat (tip Hyab), utilaje folosite in industria petroliera pentru forat sau reparat sonde (IC5, TW40, AM10), instalatii foraje puturi, vibroprese de facut boltari si autocamioanele dotate cu dispozitive de incarcat busteni.

Aparatura hidraulica realizata la "Pinola" se mai utilizeaza si pentru echiparea unor instalatii hidraulice stationare: prese hidraulice, vibroprese pentru boltari din beton etc.

In afara aparaturii hidraulice mai executam si piese de schimb de serie mica dupa documentatia beneficiarilor sau dupa un model pus la dispozitie de client.


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 1423610


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

distribuitor hidraulic, distribuitor Ifron, distribuitor hidraulic automacara, supapa siguranta, supapa de retinere, reparatii supape, reparatii distribuitoare

Domeniul de activitate:

Hidraulică şi pneumatică

Zonă deservită:

VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 15:30
Marţi 7:30 - 15:30
Miercuri 7:30 - 15:30
Joi 7:30 - 15:30
Vineri 7:30 - 15:30

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Filă CEC, Bilet la ordin


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review