FAZAKAS MORMINTE MONUMENTE S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Morminte – monumente din granit, mozaic – LUCRĂRI UNICATE!


Descriere:

Societatea noastră vă oferă o gamă extinsă de produse: pietre funerare, borduri morminte, cripte, cavouri, capace morminte, vaze din mozaic, marmură şi granit, toate la standarde europene.
Realizăm gravarea literelor pe monumente funerare, printr-un proces tehnic de sablare computerizat. Ca obiecte de lux care pot fi executate de către firma noastră, menţionăm fântânile arteziene unicate din marmură.
Datorită noilor scule de prelucrare piatră naturală, acum vă oferim şi scări, pervaze, blaturi de bucătărie, fântăne arteziene, piatră pentru placat din marmură şi granit. Activăm de peste 25 de ani, iar in domeniul pietrelor funerare avem o experienţă de 124 de ani, care s-a transmis de-a lungul a 4 generaţii de meseriaşi. De asemenea, avem la activ şi o specializare de 9 ani în afara ţării (Austria).
Atelierul este situat în Mihai Viteazul, judeţul Cluj, şi este dotat cu aparatură performantă, care permite executarea oricărui model de monument funerar conform cerinţelor dumneavoastră şi după orice tip de material (poză, schiţă, machetă, etc), la cele mai înalte standarde. Ca materii prime pentru prelucrarea monumentelor funerare, folosim următoarele: marmură, granit şi mozaic, de diverse tipuri, din ţară şi străinătate. Întotdeauna detaliile şi finisajele făcute cu grijă au făcut diferenţa de la o construcţie la alta şi de la o calitate la alta.
Finisajele mormintelor şi monumentelor fabricate de echipa noastră sunt de excepţie. Lucrările executate de noi în granit şi mozaic sunt făcute să impresioneze pe oricine le priveşte. Mormintele sunt făcute să reziste timpului, iar intreţinerea lor să fie uşoară.
Suntem în permanenţă interesaţi să oferim modele noi şi elegante, în fiecare an. Mormintele executate din granit au fost realizare cu cele mai noi echipamente de prelucrare din piatră, iar termenul de execuţie este cel mai scurt.
Ne găsiţi in comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj şi avem o experienţă de peste 25 de ani în domeniu.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 37370894


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

morminte granit Cluj, cruci granit Cluj, monumente granit Cluj, cruci mozaic Cluj, monumente mozaic Cluj, morminte unicate Cluj, morminte pentru urne Cluj, morminte pentru animale de companie Cluj, inscripţii pietre funerare Cluj, servicii prelucrare piatră Cluj, pietre funerare Cluj, construcţii funerare Cluj, monumente funerare Cluj, cripte Cluj, fântâni arteziene din marmură Cluj, scări Cluj, pervaze Cluj, blaturi de bucătărie Cluj, lucrări din granit Cluj, lucrări din mozaic Cluj

Domeniul de activitate:

Monumente şi construcţii funerare

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review