ODOVITIS S.R.L. - CRAMA DE SUB TEI

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societate cu profil integral de la producerea de struguri, comercializare struguri, îmbuteliere, comercializare vinuri la sticlă de 0,75 - 9 produse, la 'bag in box' la 3 l - 6 sortimente, la 10 l şi 20 l - 8 sortimente.
SC ODOVITIS îşi desfăşoară activitatea în punctul de lucru 'Crama de sub Tei', unde produce o gamă diversificată de vinuri pentru dumneavoastră şi deţine un lanţ de distributie de vinuri.
În cadrul acestui punct există o secţie de vinificaţie primară, instalaţii de filtrare a mustului, fermentare în regim termic controlat, cu depozitare în cisterne de inox şi budane de stejar pentru vinuri deosebite româneşti (Şarbă, Fetească regală, Galbenă de Odobeşti, Băbească Neagră).
"CRAMA DE SUB TEI" aparţine S.C. ODOVITIS S.R.L. şi este construită în anul 1995 pe locul unei vechi crame ce a aparţinut familiei Vasilache în perioada interbelică. În anul 2004 - 2005 prin modernizare şi extindere în urma unui proiect SAPARD a căpătat o nouă formă, fiind dotată cu utilaje moderne începând de la vinificarea strugurilor şi până la stadiul de îmbuteliere a vinului. Posedă o sală de degustare a vinurilor, înscrisă deja în "DRUMUL VINULUI" din podgoriile Vrancei, unde se pot realiza degustări de vinuri din producţia societăţii.
La acest sediu se prelucrează strugurii proveniţi din plantaţiile de vii aflate în proprietate sau luate în arendă de S.C. ODOVITIS S.R.L. JARIŞTEA totalizând cca 120 ha. Plantaţiile de vii sunt răspândite în majoritatea plaiurilor Podgoriei Odobeşti ceea ce le conferă o personalitate aparte. Oaze restrânse ce imprimă o deosebită fructuozitate vinurilor sunt si cele din punctul "Movila" unde Feteasca Regală îşi merită adevaratul nume, încoronată fiind cu calităţi deosebite care rivalizează cu cele mai vestite vinuri din România.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 15248536


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Producator vinuri Vrancea, producator vinuri Jaristea, Producator vinuri Odovitis, crame Vrancea, Crama de sub tei Bag-in-box, vinuri Crama de sub tei, Vinuri Vrancea, vinuri romanesti, degustare vinuri vrancene, Drumul Vinului

Domeniul de activitate:

Vinuri

Zonă deservită:

VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00
Sâmbătă 8:00 - 12:00
Duminică 8:00 - 12:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review