CENTRUL TURISTIC HOROATU CRASNEI

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

"Eu cred ca vesnicia sa nascut la sat.." (Lucian Blaga)


Descriere:

Regiunea în care găseşte comuna HOROATU CRASNE se mândreşte cu un areal turistic atractiv ce se desfăşoară de la baza Munţilor Meseş până la vârful cel mai înalt, Măgura Priei (997 m), oferind trasee turistice variate.
O atractivitate sezonieră a munţilor este Fântâna Leacurilor, care iese la suprafaţa o data pe an, între sărbătoarea pascală şi Rusalii.

Obiective turistice:
- Biserica Reformată Horoatu Crasnei - a fost construită pe la sfârşitul secolului al XVII-lea din piatră cu acoperişul din şindrilă, având o arhitectură în stil gotic şi renascentist.
-Traseul Valea Ragului-Poiana Stirciu - acest traseu este cunoscut in istorie fiind cea mai facila trecere spre podisul Transilvaniei
- Fântâna Leacurilor- in Poiana Stirciului ar fi fost o manastire numita manastirea Meses, aceasta fiind atestata documntar in sec. XI-XII. Pe vechea locatie s-a construit o bisericuta de lemn iar in apropiere este un izvor binefacator numit "Fântâna Leacurilor" sau "Izvorul Ingerului". In apropiere a fost construita si o superba biserica din lemn in stil maramuresan unde se tin slujbe.
- Crescatoria de capre din Hurez - in prezent in tarc stau 20 de capre si 2 tapi, pe o suprafata de 2000 mp si Pastravaria din Seredeiu;


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 4495085


Produse şi servicii:


Domeniul de activitate:

Centre de informare turistică

Zonă deservită:

SĂLAJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review