SERVINT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Compania noastră se ocupă de fabricarea tâmplăriilor încă din anul 2004. Cea mai mare parte a producţiei este din PVC, cantitatea mai mică o constituie lucrările de aluminiu. În prezent, folosim mai multe tipuri de profile şi de feronerii pentru a avea o gamă mai largă de oferte.
Calitatea produselor noastre este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje germane URBAN, respectiv ROTOX, cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului de producţie ISO 9001 şi am obţinut marcajul CE.
Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi când au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime.
Menţinem 100% data montajului stabilit împreună cu clientul, cu o zi înainte chiar mai sunăm încă odată. În 2010 am avut numai o amânare, în 2011 niciuna!
După instalare, de asemenea, clienţii sunt resunaţi de mai multe ori, problemele raportate le rezolvăm cât mai repede posibil, totodată încercăm să eliminăm aceleaşi greşeli în viitor.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 12618197


Persoane de contact

 • KIS EUGEN - ADMINISTRATOR
 • 0267-347 016
 • 0744-335 955

Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

folii geamuri rulouri exterioare rolete textile jaluzele romane perete japoneză uşi glisante rezidenţiale secţionate industriale secţionate uşi de garaj rulou, folii geamuri, rulouri exterioare, rolete textile, jaluzele romane, perete japoneză, uşi glisante, rezidenţiale secţionate, secţionate industriale secţionate, uşi de garaj rulou

Domeniul de activitate:

Tâmplărie aluminiu şi pvc

Zonă deservită:

COVASNA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 15:00
Marţi 7:00 - 15:00
Miercuri 7:00 - 15:00
Joi 7:00 - 15:00
Vineri 7:00 - 15:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, Transfer Bancar, Plată online prin card


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review