TOP GEL PROD S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

ICE DREAM


Descriere:

Bun venit în lumea înghețatei și a patiseriei! TopGel, fabrica de dulciuri din Craiova, reprezintă unul dintre principalii competitori de pe piața înghețatei din România, marcând 24 de ani de activitate susținută în domeniul producției și distribuției de înghețată.

Înființată în anul 1994, societatea producea inițial doar înghețată la vafă. Pe parcursul timpului, fiind permanent interesată de cerințele și rigorile clienților săi, dar și de evoluția pieței în domeniu, compania a cunoscut numeroase transformări, adoptând politici de dezvoltare la nivel național. Acestea s-au materializat prin lărgirea continuă a portofoliului de produse, ajungând în prezent la peste 100 de produse de înghețată, deschiderea a 24 de puncte de distribuție ce acoperă 100% din suprafața țării, dar și extinderea domeniului de activitate. Având în vedere caracterul sezonier al pieței de înghețată, TOP GEL se lansează și pe piața produselor de patiserie, producând o gamă variată de gogoși, croissante, ștrudele, napolitane, rulade, biscuiți, turtă dulce, pufuleți.

Reputația și evoluția constantă a companiei au fost factorii determinanți în transformarea acesteia în unul dintre primii producători și distribuitori de înghețată din România. TOP GEL are o capacitate medie de producție cuprinsă între 65-75 tone înghețată/24h, înregistrând în 2017 o producție anuală de 5.000 tone înghețată. Numărul de clienți s-a majorat semnificativ în ultimii ani, compania având în prezent peste 23.000 de clienți și peste 25.000 de congelatoare. De asemenea, flota de mașini care deservește rețeaua de distribuție depășește 200 de autofrigorifice pentru transport înghețată și 75 de autoutilitare pentru distribuția produselor de patiserie.
Datorită unui management eficient, ce se traduce prin respectarea standardelor de calitate și a regulilor esențiale ale unui act de comerț compatibil cu normele europene, dar și capacității tehnologice avansate, prin implementarea unui sistem logistic modern și în continuă dezvoltare, TOP GEL înregistrează o evoluție pozitivă a principalilor indicatori economico-financiari, ocupând în prezent locul 1 în România, după cota de volum, cu o cotă de piață de aproximativ 23%.

PUNCTE FORTE ale companiei Top Gel în raport cu ceilalți competitori de pe piață:
• Raport calitate/preț net în favoarea produselor Top Gel;
• Comunicare permanentă cu clienții pentru a anticipa nevoile acestora;
• Reacție promptă în ceea ce privește producția și livrarea comenzilor prin cele 24 de puncte de distribuție;
• Gamă diversificată de produse;
• Tehnologică modernă;
• Capacitate medie de producție cuprinsă între 65-75 tone înghețată/24h;
• Logistică, distribuție, depozitare, transport și vânzare deosebite, TOP GEL beneficiind de un parc auto și o rețea de distribuție foarte bine organizate;
• Situație financiară solidă reflectată în evoluția indicatorilor;
• Productivitate și eficiență economică;
• Produse sigure pentru consumatori, compania TOP GEL având certificat sistemul ISO 9001:2015 și ISO 22000:2005.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 6780452


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

îngheţată, producător îngheţată România, distribuitor îngheţată România, producător dulciuri România, producător dulciuri, distribuţie dulciuri România, producător prăjituri, distribuitor prăjituri România, producător biscuiţi, dulciuri, snacksuri, napolitane, biscuiţi, turtă dulce, pufuleţi, croissante, gogoşi

Domeniul de activitate:

Îngheţată - producători, distribuitori

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Documente:


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review