INDECO GRUP S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Indeco Grup – Soluţii pentru mediu


Descriere:

Indeco Grup este o companie 100% românească ce activează în domeniul managementului mediului, oferind soluţii profesionale, optime şi eficiente la problemele de mediu ale diverselor organizaţii de pe teritoriul României. Compania are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii integrate privind managementul deşeurilor - COLECTARE, AMBALARE, TRANSPORT, STOCARE TEMPORARĂ, TRATARE, VALORIFICARE ŞI ELIMINARE DEŞEURI INDUSTRIALE, PERICULOASE ŞI NEPERICULOASE.
Am implementat un proiect inovator privind colectarea deşeurilor şi gestionarea lor, prin care acestea sunt transformate într-o mare proporţie în combustibil alternativ. Astfel, deşeurile colectate sunt valorificate, devenind o sursă principală de energie pentru diverse activităţi industriale şi nu numai. Ne-am propus şi am reuşit să devenim parteneri de încredere pentru toţi deţinătorii şi generatorii de deşeuri care doresc gestionarea acestora în condiţii eficiente şi sigure din punct de vedere al protecţiei mediului.
TotalREC este un serviciu integrat, adresat în special atelierelor şi reprezentanţelor auto, care include colectarea, transportul, procesarea şi valorificarea într-o proporţie de peste 95% a tuturor deşeurilor rezultate din activitatea unui service auto. Noutatea în cadrul acestui pachet este capabilitatea de a prelua absolut toate tipurile de deşeuri generate şi orientarea acestora într-o mare proporţie către reciclarea şi valorificarea lor şi mai puţin către procedeele clasice de incinerare sau depozitare permanentă.
Indeco poate prelua o gamă largă de deşeuri cum ar fi: deşeuri lichide apoase, soluţii de spălare, emulsii uzate, slamuri şi nămoluri industriale, deşeuri de ambalaje, deşeuri de vopsele, lacuri şi asimilate, deşeuri din industria auto, metalurgică, chimică, a cauciucului, uleiuri uzate şi alte deşeuri de natură petrolieră, deşeuri din procese termice, deşeuri din construcţii, deşeuri cu conţinut de PCB, solvenţi uzaţi, soluţii acide sau bazice uzate, deşeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metale, cauciuc, sticlă, etc.)
COLECTAREA implică maxima atenţie şi responsabilitate. De aceea, acordăm clienţilor noştri atât suportul documentaristic, cât şi tehnic-logistic. 
TRANSPORTUL se realizează cu mijloace auto şi personal specializat şi autorizat pentru transportul deşeurilor. Deţinem un parc auto care poate deservi orice solicitare de transport a deşeurilor indiferent de natura lor, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare privind transportul de deşeuri pe teritoriul României.
DEPOZITAREA se face în spaţii special amenajate în acest sens. În funcţie de tipul şi compatibilitatea deşşeurilor, acestea sunt stocate temporar în depozitele noastre pentru a fi ulterior sortate, pregătite şi apoi procesate în vederea reciclării sau valorificării.
PROCESAREA este o operaţiune complexă şi foarte importantă în circuitul deşeurilor. Aceasta constă într-o multitudine de operaţiuni (sortare, ambalare, tratare, inertizare, neutralizare, manipulare, etc.) care se fac în funcţie de destinaţia finală şi tipul deşeului.
VALORIFICAREA este poate cea mai importantă etapă din viaţa unui deşeu. Odată ajuns aici, un deşeu poate deveni o sursă de energie sau o materie primă pentru diverse procese industriale şi nu numai.
ELIMINAREA se aplică deşeurilor care nu au putut fi valorificate în nici un fel, în condiţii de maximă siguranţă, prin incinerare sau prin depozitare finală în depozite de deşeuri amenajate şi autorizate în acest sens.

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 18990210


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

servicii integrate de mediu, colectare selectivă deşeuri periculoase şi nepericuloase, reciclabile sau nereciclabile, transport ADR deşeuri, depozitare temporară deşeuri, valorificare deşeuri reciclabile, eliminare deşeuri nereciclabile, reciclare deşeuri ambalaje pentru obiective AFM, tratare deşeuri solide şi lichide, inertizare deşeuri periculoase, vidanjare şi ecologizare bazine/separatoare, bioremedieri soluri, consultanţă de mediu, optimizări şi soluţii de management al deşeurilor, valorificare uleiuri uzate, reciclare deşeuri din plastic

Domeniul de activitate:

Deşeuri - colectare, valorificare

Zonă deservită:

PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00
Sâmbătă Liber
Duminică Liber

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review