GRUP ŞERBAN

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Calitate pe masa ta!


Descriere:

Istoria Grup Şerban a început în 1994 ca urmare a necesităţii de produse de panificaţie şi patiserie în oraşul Oneşti, judeţul Bacău şi în împrejurimi, urmând să se dezvolte şi să îşi extindă activitatea de la an la an.
În perioada 1995-1998 s-a decis optimizarea activităţii, crescând capacitatea cuptorului, calitatea produselor şi implicit a rezultatelor economice ale societăţii. De la acel moment cifra de afaceri s-a dublat, iar numărul personalului a crescut.
Următorii paşi în dezvoltarea companiei au continuat în 2002 prin achiziţionarea unei mori de grâu, provenienţă Franţa şi a fost urmată în 2004 de achiziţionarea unei ferme de păsări în comuna Zorleni, judeţul Vaslui. Deoarece s-a dorit dezvoltarea sectorului zootehnic, s-a mai achiziţionat o fermă de păsări la Parincea judeţul Bacău, mărind astfel capacitatea de producţie şi comercializare a păsărilor la un total de 3.798.000 de capete/an.
La doi ani de la achiziţionarea fermei de pui din comuna Zorleni, judeţul Vaslui, compania îşi îndreaptă activitatea şi către domeniul agricol. Până în momentul de faţă sunt lucrate peste 9500 de ha de culturi agricole lucrate în trei judeţe: Bacău, Vaslui, Vrancea.
Mai mult, în 2016 s-a finalizat investiţia în mărirea capacităţii de depozitare a cerealelor şi a plantelor oleaginoase, în prezent având o capacitate totală de depozitare de 80.000 de tone în trei baze localizate în Simila, Orbeni şi Filipeşti.
În anii 2013 - 2015, pe lângă inaugurarea unei noi fabrici de pâine în Filipeşti, comuna Bogdăneşti, s-a optat şi pentru dezvoltarea celor cinci magazine din oraşul Oneşti, sub brandul Băcănia Şerban şi a unui laborator de cofetărie.
Anul 2017 continuă paşii de dezvoltare prin extinderea agriculturii, lansarea de noi produse, dezvoltarea şi creşterea numărului de magazine Băcănia Şerban, investiţia într-o fabrică de nutreţuri combinate în judetul Vaslui şi implicit investiţia în mărirea capacităţii de depozitare a cerealelor şi plantelor oleaginoase. Până în prezent, domeniile de activitate a Grupului Şerban sunt:
-agricultură - producţia şi comercializarea cerealelor şi plantelor oleaginoase
-creşterea şi comercializarea cărnii de pasăre
-morărit şi panificaţie
-patiserie şi cofetărie
-alimentaţie publică - Băcăniile Şerban
-distribuţie şi transport.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5845723


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

cereale, carne de pasăre, panificaţie, patiserie, marca Şerban, Băcăniile Şerban, cofetărie, grill, plante oleaginoase, transport, logistică

Domeniul de activitate:

Agricultură - cereale

Zonă deservită:

BACĂU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Documente:


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review