GRUP ŞERBAN

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Calitate pe masa ta!


Descriere:

Istoria Grup Şerban a început în 1994 ca urmare a necesităţii de produse de panificaţie şi patiserie în oraşul Oneşti, judeţul Bacău şi în împrejurimi, urmând să se dezvolte şi să îşi extindă activitatea de la an la an.
În perioada 1995-1998 s-a decis optimizarea activităţii, crescând capacitatea cuptorului, calitatea produselor şi implicit a rezultatelor economice ale societăţii. De la acel moment cifra de afaceri s-a dublat, iar numărul personalului a crescut.
Următorii paşi în dezvoltarea companiei au continuat în 2002 prin achiziţionarea unei mori de grȃu, provenienţă Franţa şi a fost urmată în 2004 de achiziţionarea unei ferme de păsări în comuna Zorleni, judeţul Vaslui. Deoarece s-a dorit dezvoltarea sectorului zootehnic, s-a mai achiziţionat o fermă de păsări la Parincea și încă una la Tătărăști, judeţul Bacău, mărind astfel capacitatea de producţie şi comercializare a păsărilor. Capacitatea totală de producție este de 800.000 capete/serie a puilor broiler sau de 650.000 capete/serie a  puilor cu creștere lentă.
Grup Șerban deține peste 9500 de ha agricole lucrate în trei județe: Bacău, Vaslui, Vrancea.
Mai mult, în 2016 s-a finalizat investiţia în mărirea capacităţii de depozitare a cerealelor şi a plantelor oleaginoase, în prezent având o capacitate totală de depozitare de 80.000 de tone în trei baze localizate în Simila, Orbeni şi Filipeşti. Capacitatea totală de recepție a cerealelor este de 400 tone/h, iar capacitatea de uscare este 1800 tone/24 ore.
La finalul anului 2018, pentru eficientizarea productivității muncii și creșterea capacității de producție în domeniul panificației, compania a investit într-o linie de divizare, feliere și ambalare la pungă și flowpack a produselor de panificație. Mai mult, pentru următorul an, 2019, are în plan modernizarea întregii linii de fabricare a produselor de panificație, patiserie și cofetărie.
Pe lângă aceste modernizări, tot la începutul anului 2019,  compania a decis ca brandul Moara Șerban, pentru produsele de panificație și patiserie, să se rebranduiască în Granero Șerban. 
Până în prezent, domeniile de activitate a Grupului Şerban sunt:
-agricultură - producţia şi comercializarea cerealelor şi plantelor oleaginoase
-ferme agricole 
-morărit şi panificaţie
-patiserie şi cofetărie
-alimentaţie publică - Băcăniile Şerban
-distribuţie şi transport.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5845723


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

cereale, carne de pasăre, panificaţie, patiserie, marca Şerban, Băcăniile Şerban, cofetărie, grill, plante oleaginoase, transport, logistică

Domeniul de activitate:

Agricultură - cereale

Zonă deservită:

BACĂU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Documente:


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review