ASOCIAŢIA REBECA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Servicii complete de îngrijire pentru cei dragi!


Descriere:

Asociaţia Rebeca este un centru rezidenţial pentru seniori, având şi rol de cămin de recuperare pentru persoane vârstnice şi persoane cu dizabilităţi, amplasat în mijlocul naturii, pe o suprafaţă de 5 ha. Spaţiile exterioare sunt concepute pentru desfăşurarea activităţilor recreative şi de terapie ocupaţională şi permit accesul la livada cu pomi fructiferi, terenul de sport şi locurile de cazare pentru aparţinători.
Pe lângă cadrul natural deosebit, departe de zgomot şi poluarea din oraşe, punem la dispoziţie şi servicii socio-medicale personalizate cu ajutorul unei echipe profesioniste, gata să răspundă tuturor întrebărilor şi să vă vină în ajutor oricând aveţi nevoie. Mai mult decât atât, avem pregătit un program de activităţi zilnice interesante: terapie ocupaţională, jocuri, meloterapie, gimnastică medicală, lecţii de informare şi multe altele.
Căminul nostru este special conceput şi organizat pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Vă punem la dispoziţie camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie (duş, chiuveta şi wc) şi televizor conectat la o reţea de cablu, precum şi spaţii de socializare şi relaxare, o sală de mese spaţioasă, o sală de activităţi dotată cu TV, sistem audio, bibliotecă, jocuri de socializare şi relaxare, aparate de gimnastică, etc., toate cele necesare pentru o bună desfăşurare a diverselor activităţi organizate.
De asemenea, centrul nostru dispune de un cabinet medical dotat cu aparate de monitorizare zilnică a stării de sănătate. Se asigură asistenţă medicală permanentă, plus consultaţii la medici de specialitate şi analize medicale suplimentare la cerere.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 27154346


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

îngrijire, asociaţie bătrâni, persoane în vârstă, persoane cu dizabilităţi, bătrani

Domeniul de activitate:

Cămine de bătrâni

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review