ASOCIAŢIA REBECA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Asociaţia Rebeca este un centru rezidenţial pentru seniori, avand şi rol de cămin de recuperare pentru persoane varstnice şi persoane cu dizabilităţi, amplasat în mijlocul naturii, pe o suprafaţă de 5 ha. Spatiile exterioare sunt concepute pentru desfasurarea activitatilor recreative si de terapie ocupationala si permit accesul la livada cu pomi fructiferi, terenul de sport si locurile de cazare pentru apartinatori.
Pe langa cadrul natural deosebit, departe de zgomot si poluarea din orase, punem la dispozitie si servicii socio-medicale personalizate cu ajutorul unei echipe profesioniste, gata sa raspunda tuturor intrebarilor si sa va vina in ajutor oricand aveti nevoie. Mai mult decat atat, avem pregatit un program de activitati zilnice interesante: terapie ocupationala, jocuri, meloterapie, gimnastica medicala, lectii de informare si multe altele.
Caminul nostru este special conceput si organizat pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Va punem la dispozitie camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie (dus, chiuveta si wc) si televizor conectat la o retea de cablu, precum si spatii de socializare si relaxare, o sala de mese spatioasa, o sala de activitati dotata cu TV, sistem audio, biblioteca, jocuri de socializare si relaxare, aparate de gimnastica, etc., toate cele necesare pentru o buna desfasurare a diverselor activitati organizate.
De asemeni centrul nostru dispune de un cabinet medical dotat cu aparate de monitorizare zilnica a starii de sanatate. Se asigura asistenta medicala permanenta, plus consultatii la medici de specialitate si analize medicale suplimentare la cerere.


Domeniul de activitate:

Cămine de bătrâni

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar